|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kad smo kod tog os-a novog, koliko sam ja razumeo bice nekih poboljsanja u soundu, da li sam ja to lepo razumeo?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kazu da ce biti...mozda ubace Koperfilda da uradi neku magiju da ovo prozvuci...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dejvid koperfild bi bio dobro resenje slazem se, a neznam rolandinjosl, sta koci najvise?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Cek' bre, kakve veze ima predsednik Amerike, sa OS 2.0 iz Italije....!?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne obracaj paznju milane to je najpametnije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Danas smo ja i shown komentarisali na chatu i zakljucili, da kasni zbog ovonastale svetske ekonomske krize... I da ce najverovatnije izaci cim malo opadne kurs Eura...
![]() Edit: A, bubnju mozda fale nove membrane.... ![]() Promijenjeno od Millan (10.11.2008 u 23:38 sati) Razlog: edit...:) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
rolandinjos neznam koji bubanj koristis, ja imam pa800 i jedini bubanj sa kojim je mogao da se postigne neki pristojan zvuk je jazz kit rx mada ne onakav kakav je fabricki podesen nego sam podesavao parametre itd itd, u principu kod korga se prvo mora izgubiti dosta vremena i zivaca, ja sam presao sa rolanda na korg i jedva sam se u prvo vreme snasao. E sad sam usemplovao bas bubanj i dobos sa fantoma x6 i tako da od fabrickog ne koristim puno stvari
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Bubanj Brate,bubanj...nema ga nigde...treba biti fakultetski obrazovan i provaliti sta njemu tacno fali pa to lepo dodati na kompresoru i ekvilajzeru da se dobije na sirini...al da imamo fakultete ne bi se drkali sa aranzerima...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, novo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|