|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Odradio sam update na 1.20....
Nije bilo nikakvih problema.Sve sam uradio po uputstvu...... Mislim da mi je Bandza rekao da je imao nekih problema,ali da je to resio.Ja nisam imao nikakvih problema,pa se pitam u cemu je bio problem kod Bandze? @Bandza Posle instalacije 1.20 sam odmah uradio reset i odmah nakon toga ucitao svoj set u Fantoma bez ikakvih problema.Fantom je ocitao sve semplove sa fleske....... Neznam u cemu je bio problem kod tebe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Milanche...i meni je update prosao bez problema...pre neki dan sam drugaru namestio g6...sve radi besprekorno...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moj isto radi bez greske,za sada.......
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nije mi bilo hitno pa nisam spomenuo, al sad me već kopa...
Naime, portament mi ne radi u patch modu. Tek kada boju ubacim u live, tamo radi. Što može bit problem? Pokušao sam učačkat, al ne ide... Ako ima netko neku boju urađenu od njegove sirovine, volio bih to ubacit pa da vidim parametre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Isti problem..........
Radio mi je portamento i mono u SINGLE pa sam prilikom stelovanja nesto zajebao stvari i sada u SINGLE nemogu da preslusam boju sa tim parametima,a u LIVE mogu...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Malo sam čačkao i nešto učačkao.
Naime, uspio sam podesiti da portament radi i u single modu, ali ga je potrebno upaliti pritiskom na tipku S2; Postavke u sistemu; 6. grupa odozgor - Switch S1/S2 ...sys ...OFF ...MOMENT... ...CC65 (PortamentoSW) ...LATCH !!!SYS WRITE!!! (P.S. znate li za "samotestiranje"; ![]() ![]() I parametri patcha: MONO LEGATO ON ON LEGATO RATE NOTE 8 (P.S. ovo ne radi. Kada sam to "učačkao" za portamento, to je bilo u njegovom setu, bez usb sticka... Sad to isto podesim s mojim setom i - ne radi!) Što Gala kaže, možda je kriv update??! Promijenjeno od TomyCroSound (14.11.2008 u 00:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Mislim ja da je on jos uvijek pun bugova kojih ni ovi u rolandu nisu svijesni......
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|