|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
izvoli,sviram i klatno ali ne mogu bas iz glave da ti napisem akorde,moram da upalim sint kasnije oa cu ti napisati....
ajd zdravo Em C D Em C D hteo bih negde da te vidim kao slucajno Em C D Em C u kom dzepu ovaj grad te nocas sakrio D Em CD sada ne mogu da zaspim oo Em nesto se dogodilo C D Em poludeo sam sasvim C D Em C D otkad mislim na tebe,sve se izmenilo ref Em C D Em C D neko te ima nocas,neko te voli Em C D Em C D neko te ima to nisam ja,to nisam ja aaaaa EDIT: evo posto se vec pola sata mucim da razdvojim ove akorde i ne ide mi nikako,poslao sam ti privatnu poruku sa linkom gde ces skinuti u PDF formatu tekstove i akorde dosta pesama od van goga, a medju njima i ove koje si trazio ,neko te ima i klatno. sad sam upload-ovao na share.....ajd pozzz i da ,ako neko uspe ove moje akorde malo da sredi pa da ,ako jos nekome nisu jasni,moze da ih vidi
medino bend Promijenjeno od Vaxter (13.11.2008 u 02:00 sati) Razlog: Spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gogh, ritam, van |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|