|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
["Garamond"]e ovako Brate ja imam Hohner Verdi II crvena boja ono sedefasto crvene ili vec... i kao sto ti je neko vec gore spomenuo:
za svirke "na suho" Hohner je kralj pogotovo ako je svirka na otvorenom a ova druga paolo soprani ( svira je moj stari onako sebi za dušu sevdah koju je kupio od jednog lokalnog muzičara ovdje " je više onako za razglasa i svirke za stolom onako sto za dvoje he,he ( al da se ne priča za stolom da se čuje harmonikaš šta svira he,he) i plaho je tvrda na klavijaturi a basovi se gotovo i ne čuju više da brundaju.(šala mala.... dobre su obadvije ne znam zasto neki naglašavaju da se ne uzima Hohner. Ova Harmonika koju mi je stari darovao je stara preko 35g i u odličnom je stanju. Pozz Jazz
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.11.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Neznam sam šta bi. jel se isplati dat za hohner luciju 500e ? ili je bolje skupit još 500 pa uzet sopranku. naglašavam,početnik sam
![]() ![]() Fala svima za savjete, nikad ih dosta |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 682
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ma za 500 € mozes uzeti puno bolju harmoniku, moj stari uzeo weltmeister consonu u njemackoj za 500 € od nekog svabe, samo zato sto svaba valja pojma nije imao koliko vrijedi, a vidio sam da je neko za 1.200 km prodaje, zato ne zuri i polako gledaj, izletit ce neka bolja harmonicica
![]()
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Ljudi moji i ovo je tema kao i o klavijaturama.Svako ima svoj ukus i svoje misljenje.Imao sam najmanje 20 harmonika u zivotu,naravno,vise komada Dallape i Guerrini a najglasnija od svih je bila Paolo Soprani od 96.basova.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Pozdrav jefta, za koliko se može nabavit soprani od 96 b ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Belaj boy
|
![]()
U zadnje vreme sam nailazio po oglasima na 1200e za 120 basova,ali sam nasao i od 2400e a jedna je bila 8000 kuna za neki jubilarni model.Nema pravila,najbolje je pogledati jer su svaka za sebe.Ja trenutno imam domacu,srpsku Dallape a imao sam 5-6 komada original italijanskih i ova je bolja od svih.Tako se pogodilo.Mozes da natrcis na neku mutavu a da dobro izgleda spolja a imas i obrnute varijante,da izhleda kao krs a da bljuje vatru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
dobro si to reka.
![]() Promijenjeno od Vaxter (14.11.2008 u 00:17 sati) Razlog: Bez citata, ili sledi banana! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
hohner |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|