|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su ljubimci Yamahe |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#17 |
|
Vredan član društva
|
za Vaxter:
imam 8 postova jer nezelim da pametujem kao ovaj nedim a i pametniji ce da suti prije nego da odgovori. drugo ja nisam tu samo da skidam jer sam i stavljao na upload kada sam bio superclan prije par mjeseci ali sad je to sve nesto novo i nemogu ni da skinem sta niti upload, a i nije mi stalo do necega ako bas na to ides jer znam i sam da radim samplovanje i radim ritmove tako da ovo je i za nedima isto posto kaze da samo upalimo i sviramo. Vazno je da ti svima govoris sta treba i to je ok. A zivim od tebe 30 min i za ovi par godina koliko se hvalis nikad cuo za tebe nisam bar ni kao covjeka a kamoli nekog profesora ili muzicara zato suti vise. Necemo se raspravljati vise o ovome ali stvarno ljudi ako nevidite sta se radi prvo u svakom drugom postu nemojte napadati ove sto imaju po 1 ili 8 postova jer ljudi nezele da kazu nista niti pisu a to je razlog samo radi ponizavanja i odma ja znam bolje ja sam bog. To ce svako da potvrdi ovde i mislim da bi trebali novu stranicu da napravimo mi ovi sto nemogu da se ubace u red ovde radi nekoga. Ako je ko zainteresovan javite mi se na privatnu poruku i sredit cemo nego da se moramo gurati ovda kraj nekih profesora i majstora koji su suplji kao sito. Sad imate pozdrav jer nezelim da pisem ovdje vise. |
|
|
| Favoriti |
| Oznake |
| motif |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|