|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stvarno kod kuće
|
Evo buraz skidaj!Moraces da ga sredis sa tvojim farbama posto ja u celom ritmu vucem semplove i naravno da ga konvertujes za Pa80 posto je ovo Pa1x format ali kad ga sredis to je to!Sve 4 varijacije ali ces morati u prvoj da sviras tacno akorde da bi ti radilo kako treba,ja to sviram iz E mola pa obrati paznju
Em-Em7-Em6-C7 u pocetku na padanje da bi ti radilo kako treba ![]() http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=3060
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
mare ,hvala do neba,pa trazim ovo stvarno ima jedno 2 meseca...
@ gibanicu,poslacu ti skype preko pp, pa ja u 99 posto slucajeva resim sam problem, moze se i to srediti kad ti fajl ne krece od 1,ides na shift all track i gledas da dovedes da ti pesma bude u ritmu....evo,ovo je prvi slucaj da se desi da nisam uspeo (od ko zna koliko),jednostavno nece,jos j teze sto je ritam specifican pa te ponekad i zbuni,mislis da je ok,kad ono corak. i ,da,ovo je jedini fajl na koji mi nije radilo ono da sacuvam projekat,znaci kad prestanem sa poslom mogu samo sve iz pocetka.
|
|
|
#3 | |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
Citat:
a kad vatam proste akorde onda se cuje kako treba. (npr e-G-A-C-..) -kako da namestim to, da li onaj CV ima veze sa tim? |
|
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio BoleroBend za ovaj koristan post: | petar_kv (09.08.2009) |
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| jos, mirise, njuparni, sve, valjak |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|