|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() Ma to je bitanga koja vrshlja ovde kod nas, znam ga odavno...samo je pitanje koga ce da prejebe...
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Zasto se meni ne jave covece
![]()
![]() |
#3 |
Veteran
![]() |
![]()
Mare, ako oce da im se "nakrsis" majke nek se jave, ako smeju
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Cudno je...odakle od sve ljude naso meni da se javi a siguran sam
da u tome sto posto ima malo i mog materijala...a ovdje je na forumu, pricao samnom i na MSN nekad, nije znao ukljuciti klavijaturu. Ovo se mora staviti negdje da se ljudi paze.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Ovo je stvarno postalo nevjerojatno...cccccc....kakvi ljudi..i koje cijene on stavlja..
![]()
![]() |
#6 |
Veteran
![]() |
![]()
Kod mene je ovo sve upola jeftinije i preradjeno, za sve zive i mrtve klavijature....
Zezam se, nemoj da me cimate...ne pada mi na pamet i nemam vremena da se mlatim sa takvim stvarima...
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
ja samo znam da mojeg tu u tim setovima nema nista,zato ja nedam nista nikom pa nek sam škrt.....a ono sto dam za tim nezalim...hehehehehe
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Posto sam procitao ovu temu, pogledao sam malo oglase na internetu. Pogledajte i vi, pa cete videti da se gomila materijala prodaje po netu, a sto je najgore, ima i kupaca. I sam sam jednom naseo kad sam kupio X5D, ali nisam znao za Yu-Midi tada. Dobio sam boje i terce za X5D koje si mogao da skines gde god si hteo, STW ali demo verziju i jos par stvari koje nisam trazio, a nisu mi ni trebale. Sve to za 20 evra + PTT. Sve sam to posle podelio sa svima kojima je trebalo. Poenta je da ljudi lakse plate nego da malo traze i da se muce. Dakle, kako narod kaze, dok ima curana, bice i podvarka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kao kod kuće
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Nemam komentar za ovakve tipove.Inače,najdraže mi je raditi sa setovima,ritmovima,bojama,registracijama,koje sam sam napravio.Ako nešto i skinem sa neta,to obavezno prilagodim za svoje potrebe,a sve što postavim na download je od srca.Inače,ne razumijem ljude koji sviraju na klavijaturi i po 10-tak godina,a ne znaju joj ni 20% mogućnosti niti ih interesuje.Eto,toliko za ovaj put.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ovakvih, pazite, posla |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|