|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stvarno kod kuće
|
###A sa koliko HD ga uzimas?taj ima standar 32MB memorije tako ?###
Kakvu memoriju ti spominješ drug? Ako misliš memoriju HDD,kod njega je standrad 20GB... Ako mislim sample memoriju,kod njega je standard 0MB,a maksimum 16MB...Dakle ta 32MB ne znam stvarno u koju kategoriju bi uvrstio,znaš li ti?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kao kod kuće
|
jos me zanima kako Pa80, 2 godine star...samo??? do kad se taj sint proizvodio???
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Ma stariji je on. Ima 3-4 sigurno, ali je na njemu sviralo neko malo dete (ucilo da svira) godinu dana, pa ga je kupio decko koji tezgari, ocuvao ga je i sad ga prodaje jer uzima Pa800. Kontas?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kao kod kuće
|
to je onda ok,,nego mene je zbunilo nov
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Ne proizodi se vise, tako da ta prica pada u vodu... Ali kazu da opet pocinje da se pravi. Sad koliko je to tacno ja ne znam...
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Odomaćeni član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Odomaćeni član
|
I sad konkretno mi odgovorite da uzmem pa 80?? jeli daleko bolji i u sound i sve drum kits boje....seriozene odgovore posto sam skupio i nedam mi srce nesto da dam te pare
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Stvarno kod kuće
|
Vidim da imaš simbol Yamahe u avataru...
Idi kupi sebi PSR9000 i da imaš mir... Bez veze da kupuješ korga kad si Yamahaš,naviko si na zvuk od Yamahe,na njen sistem... A i Korg je Q od ovce...Slabiji je od Yamahe,ima manje sempl memorije...Ma NIJEDAN korg ne valja i bježi od njih ko od đavla...Kupi sebi Yamahu ko i ostali,i kad je nabaviš traži od njih material i utješio si svoju želju...Od 80-ke nećeš dobiti ono što ti treba jel da znaš šta ti treba nebi pito koji sinth da kupiš...ja odem i preslišam sinth i ako mi odgovara kupim ga za svoju dušu a šta drugi govore o njemu na to ne obraćam pažnju...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Odomaćeni član
|
Hvala Alix bio si iskren.Ali da napomenem kod nas nema yamahine klavijature to su mn retke tako da mi preostaje da budem i ja korgovac.Ja hocu psr900pro ali to je nema je kod nas ali nova neznam ni dali je jos ima i ako je ima to je skupa a mislim da bi mi brko posao bolje od psr1100 pa 80.I samo ovo me zanimalo oko toga pa80:Kakva je zvuk boja od semplera (pr. za da imam prestava.pr kao tr nesto t3 i sl......)jeli zaista dobar sound posto tako kaze.pozdrav
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Moderator
|
I ja sam bio u dilemi za Pa 80, ali sam resio da uzmem Roland E60 za te pare koji je bolji od Korga mnogo, (a Roland E50 je jeftiniji a ne mnogo losiji od E60 tako da je i to ok opcija). Jedino sto Roland nema sempler, ali boje su dobro odradjene. Ja uzimam E60.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| korg |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|