|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 58
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Hmm,
aranžer dajem u ruke samo onima za koje znam da su svirači, drugima nedam niti da ga krivo pogledaju, a kamoli da se naslone ili nedaj Bože, dođe sa čašom pića blizu njega A šta se tiče pijanih pjevača, uvijek imam u rezervi dva mikrofona, jedan normalno za sebe, a drugi lošiji za takve pacijente...kojega poslije operem u veš-mašini..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
U tom slucaju ima da ti se smuci i svirka i zabava ma sve... Jedino kao sto kolega kaze das mu neki stari mikrofon u ruke i posaljes ga sto dalje od sebe.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Moj mikrofon je SAMO MOJ. Naravno, uvek postoji jedan zamumuljen i zakukuljen, za ne daj Boze!
Klavijaturu, harmoniku, zenu......... secem ruke za pipanje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Ja sam se dosta takvih "nadri pjevaca" rijesio tako sto kad navali da pjeva ja mu ako pjesma ide u G ja mu dignem u H ili C i posle jedne strofe sam ostavi microf i kaze "nisam nesto danas dobar"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Postavio sam temu jer mi se pre par nedelja desilo da zamalo ispadne opsta frka jer pijanom majmunu nisam dao mikrofon da peva. Kad sam na kraju popustio, on je odurlikao dva stiha i bacio mi mikrofon na klavijaturu. Sreca, kabl od mikrofona je odigrao pravu ulogu, jer je tip stao na njega, i sprecio incident neslucenih razmera. A dok mu nisam dao mikrofon, njih desetorica mi je trazilo jos da "pevaju".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
Ne dam nizasta na svijetu!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
ja slabije imam tih problema . Jer kad god dodju do mene da me pitaju za mic da pevaju,a ja kazem(a jbg ljudi su tupavi pa poveruju
![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od Belja_SO (26.11.2008 u 20:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dajete, gostima, mikrofon, pijanim |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|