|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Sta pricas brate Nedime, key, code. Kako ga upises, sa USB tastaturom.??
![]()
Muzika i kompjutere Promijenjeno od opusdei (18.11.2008 u 12:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
IMA LI IKO KAKVU INFORMACIJU????
Ovo više stvarno nema smisla evo već 21 nov a od njih ni glasa........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
unutrasnja tastatura koju koristis u programiranju. Za mene i tebe ako nesto nije moguce za one koje su izmislili to jeste moguce. Sta sam ja sve video sta njihovi inzinjeri moze i rade na tim sintovima je da se cudis, stvari o kojima mi ne sanjamo. Videces uskoro kad se moj PA2X pali fino ce pisati BASARI STUDIOS... da, na samom ekranu, odma pored KORG PA2X i OS verziju.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja kad sam rekao da se od novog OS ne ocekuje mnogo ovde pojedini clanovi su me ispljuvali u fazonu bice terce kao tritona,bice u pola bolji zvuk i jos sto sta!Ljudi to su price za malu decu!Najveca revolucija koju su uradilisa OS je onaj Eq i nista vise i ne ocekujte previse ljudi
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, novo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|