|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.10.2007
Downloads: 615
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
al sam frajer al sam lola u ruci mi motorola !!
![]()
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
i meni par puta upali zbog produzavanja radnog vremena i /ili preglasne muzike ali nikad bre sa nama nisu ni pricali,sve sa gazdom....
koje,pa kad bi mi rekao da mi uzme opremu ,pa ja ne mogu prosto da poverujem da to moze da kaze,mislim nebuloza totalna,strasno...pitao bi ja njega da mu oduzmem pezoa ![]() budale,jbt ,neverovatno
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Kako bi po vama izgledao taj sporazum izmedju gazde i muzicara? Odstampam kuci na papir sporazum da nisam odgovoran za buku u lokalu i gazda kao potpise i to je to.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Da stvarno to i mene zanima kako bi izgledao taj sporazum izmedju gazde i muzicara?
I ko mi garantuje da ce ovi da postuju to? ![]() Zalepili se za mene ko cicak gde god radim eto i njih,prica oko oduzimanja opreme i jos me pita jel to klavijatura. Dok sam radio na Va3 niko mi od njih nije ni prilazio. Promijenjeno od sinisa (22.11.2008 u 13:22 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2008
Mjesto: Francuska
Downloads: 446
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Svasta, u sadasnjem vremenu sve je moguce, sto prije nisi mogao ni zamisliti, danas je to ok. Od kad to imaju pravo da ti oduzmu opremu, u lokalu ???? Ok da je to kod kuce ili na mjestu gdje mozes da smetas komsijama, ali u lokalu to nikad nisam cuon, jos malo ce mo dzabe i svirati
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Ja znam za jedan slucaj od pre par godina, kada je policija zaplenila, tj. oduzela opremu, klavijature i ozvucenje. Napravili fajront, gazdu i muzicare priveli u stanicu. Stalno ih neko prijavljivao iz komsiluka zbog buke. I, imali su problema oko vracanja opreme...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Uploads: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Ne radi se o sporazumu između gazde i muzičara nego o ugovoru o radu-zapravo autorskom honoraru!Tamo je navedeno radno vrijeme,honorar, prekovremeni sati i slično.Više se i ne sječam da bi negdje radio bez toga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.05.2008
Mjesto: Kraljevo
Downloads: 2
Uploads: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6
Interesi: ...sve sto vole mladi :)
![]() |
![]()
Radio sam ja i na ugovore i bez njih i cela ta prica se svodi na isto...To je tipican Balkanski sindrom?!
Svi panduri na Balkanu su isti (ili makar 99%),iskompleksirani pajseri koji nisu mogli da se eksponiraju ni na jedan nacin,niti su mogli da steknu neko postovanje u drustvu od druGih ljudi pa su morali da budu drotovi da bi ih ljudi postovali i ovo je EVIDENTNA CINJENICA. U Valjevu je redovna pojava oduzimanja instrumenata muzicarima a pogotovo ako gazda nije ulepo sa komsijama... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
muzicari, strumfovi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|