|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Evo ja bas sada nesto posmatram svoj sto u dnevnoj sobi.
Sto je drveni,na njemu je "heklivo",pa na coskovima gumice za slavinu(to su takozvane "protuklizne gumice" ![]() Znaci 4 u 1. -Drvo,"heklivo",gumice i staklo.Dakle da sacuvas stoljnjacic, kupujes gumice i staklo.Vrijedilo je investirati.... @Millan Milane,pa gdje nadje zuto heklanje.Korg je plave boje,heklanje zuto i kad skontam-ako slucajno pokisne malo.Od zute i plave,ako pokisne,eto ti zelenog Korga.A to bi bio unikat.... ![]() a ovako ne znam.Ipak vjerujem u postojanost boja.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
evo sad da priznam sve! ja sam se ustvari uclanio u ovaj forum samo radi heklanja .. al stidio sam se da vas pitam. sad kad vidim da je otvorena tema za te stvari reko da se "outujem"
![]() jefto ti si genije! volim tvoje komentare ... a sejoxov vic je passent ko mica i dx11 ![]() drug milancheshow svaka cast! koje zene bre, koje babe? jel vidite momci kako se to radi! pa onaj labud tek! fenomenalno! odoh ja da kupim meni starter-set za heklanje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ijao Milanche pa ti zlatne ruke imaš...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Ne radim ja to profesionalno,nego dodji kod mene da ti pokazem kako se to radi.Da naucis zanat....
Prvo da pocnes od malog labuda,pa kad postanes majstor ,a ti onda odradi velikog labuda..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Dogovoreno...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]() ![]() Dogovoreno..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
drug milancheshow ono sto si pisao kao prvo da se pocne od malog labuda me podseca na nesto vrlo smesno:
bio ja u minhen i tamo doso joca balja da uci neke prijatelje kako da sviraju i da prate ciganski stil ... i tako mi se zezamo, ovaj sto uci da prati kaze "momci sta kazete kako pratim?" kaze joca balja: "e sad ako uvezbas ce stignes i gorilu, a ako vezbas vise od njega bices king kong, momentalno si samo onaj cita majmun od tarzana ..." ![]() znaci: vezbanje je sve ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
klub, miljea, miljenika |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|