|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Par puta dosada mi je policija prekidala svirku, ali nikada nisam ja ulazio sa njima u raspravu vec iskljucivo vlasnik lokala. U ovom kraju nisam cuo da je policija nekome zaplenila instrumente, cak i kada je bilo prijava zbog glasne muzike ili prekoracenja dozvoljenog vremena za svirku.
Imam i dva primera ugovora koji se sklapaju izmedju izvodjaca i poslodavca, stavicu ih pod "razno" na download pa pogledajte i , naravno, izbacite ono sto vam ne odgovara ili ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
ma kakvo zaplenjivanje...ljudi!!!..moraju imati nalog. ovlascenje..drugo oprema mora biti vase vlasnistvo da bi je zaplenili..a onda vi morate imati uverenje o tome..a naravno niko nema papir jer nigde nije registrovano da vi imate instrument..tj niste registrovani,niti prijavljeni..nego radimo na "crno".ako ti uzme nesto mora da napravi izvestaj..a sta ce napisati u izvestaju??!!kome sme da pokaze to?!
najvise sto mogu je mislim da napisu prijavu za rececenje JRM. ciste gluposti.uzeli bi ti rolanda i odneo bi detetu kuci. ne dajte!!! OVO JE TEKSAS!! SAMO CEKAM DA POCNU GOSTI DA VEZUJU KONJE ISPRED KAFANE I DA NOSE PISTOLJE..ako vec ne nose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
pa u temerinu ti nece niko nista ni pitati od policije,ali ovi u ns su druga prica.
Gibanica odi u Babilon u ns pa se raspitaj kako je kolega tamo prosao. Pokupili mu svu opremu,a posto je sledeci dan imao svadbu lik otisao i kupio drugu klavijaturu. Kazen ti ja sam u triviumu dobio prijavu za narusavanje javnog reda i mira,a muzika isla sa kompa,moja sva oprema bila pogasena samo sto je stajala na stalcima. Pevac i pevacica nisu dobili nista. I jos me kreten pita dok mi je pisao prijavu "Sta je to jel klavijatura i gde nam je gitara" kao on je cuo gitaru,gde nam je gitarista. Promijenjeno od sinisa (24.11.2008 u 01:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
malo sam se raspitao o tvom slucaju..konkretno..
zaplena dolazi tek posle ne utuzenih prijava..i to ukoliko nemas da namiris u novcu predvidjenu kaznu. sem toga sa njima treba da dodje i neko od nalogodavaca..tj haraca i to sa sudskim resenjem. sad ti mozes ili da ih tuzis ili da snimis pa posaljes na B92 ![]() p.s. milicija je svuda ista.najveci olos u razredu su uvek postajali panduri. seljoberi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
novcanu kaznu odredjuje sudija ne policajac u ovom slucaju
Cekaj da pocnes da radis opet u Ns pa kad jedno vece kazu pakuj opremu i u pezo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
pa radimo u novom sadu..al nisam bio te "srece".
ne salim se..snimis i pravac B92 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ja poznajem jednog "profesora" (stvarno je profesor) koji tezgari po Sloveniji i u Celju je dobio finu kaznu,zbog toga što se pošo hvaliti...Policija ga upitala šta radi tu u kafani i on se poletio hvaliti da je profesor a da je reko da svira za džabaluk i bkšiš prošo bi los...Inače dotičnog lika poznaje možda cjela Slovenija malo iskusnijih muzičara kod nas...Kod nas je uveden status slobodnog umjestnika z akojeg moraš da položiš ispit da bi dobio neke vrste licencu...poslije toga moraš da dobiješ od uprave potvrdu s kojom ti dozvoljavaju održavanje javnih prireditvi,i to nije jeftino...E tek kad te tu omuzu onda plaćaš još članarinu kojoj ne znam cjenu a nit me interesuje---tezgarim dok me ne dobiju
![]()
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
muzicari, strumfovi |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|