|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Jedina ljubavi moja
Primio sam tvoj mail u kome mi pises da je za tebe je- dini zivot bio u mom zagrljaju. Kazes da su ti uspomene i banje najvelicanstvenije. Slazem se. Vjerujem da cu te je- dnom jos drzati u zagrljaju. Voljet cu te, jer ti ces mi tre- bati dok mi traje snaga. Sjecas li se, kad si mi svoje no- ve pjesme pjevala i ocarala me. Kad si svoje ruke u zanosu bo- zice obavila oko mog tijela grcevito, a kada je ku- ci trebalo poci, bila si sva slatka, kao da je vjecni tvo- rac ulazio u tebe. Tvoja lijepa, mlada, jedinstvena pi- toma glavica bila je u mojim rukama, tvoja cista dusa djevoja- cka navela me na strasan zanos i ljubav sam pro- matrao nasu kao najveci ukras i pro- bao na sve moguce nacine. Ali, sad je sve proslo pa se je- dnom, zauvijek odreci mene. Zasto ocajavas? Nisi ostavljena se- bi sama. A sad pročitajte poruku ponovno ali svaki drugi red! Promijenjeno od gogspa80 (24.11.2008 u 16:16 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|