|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
ucitavanje sounda iz nekog drugog seta,kad treba i semplove da automatski ucita,traje kao BESKONACNOST! i to u pitanju je neka glupavi dx sempl(koji u sebi ima par tonova semplovanih)..i to je iz mog starog seta,koji sam radio na pa800 na os1.6(znaci znam da je sve ok radilo ,da ne kaze neko mozda je sempl neispravan ili ko zna sta)..znaci sa novim 2.0 OS ucitavanje sempla (sounda koji je koristio sempl) je besmisleno..izbegavati maksimalno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Da, i to je jos jedan poznati "bug" o kojem je Nedim pisao na Korgforums...
Kao i kada je aktivan prozorcic za tempo(oznacen plavom bojom), i cim odes na neki tab, npr. lyrics, mic ili sub scale i kada se vratis na glavni prozor tempo je deaktiviran, tj. nije oznacen plavom bojom i ne reaguje na tempo/value tocak i tastere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Upravo sam razgovarao sa covekom koji je pravi strucnjak za PA800 i ustanovili smo da svi oni setovi koji su ili konvertovani ili uradjeni u 1.51 OS imaju problema sa novim OS.Dosta semplova ili setova koji se mogu naci i koji su napravljeni "na precac" su ili konvertovani sa PA80 ili malo doradjeni u 1.51....Kod ovog coveka njegov set nema niti jedan jedini problem..Sve radi 100%...Covek odradio sve u 1.60 i radi u 2.o bez problema...Nista konvertovano sa PA80 ili slicno....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Zox, ima mnogo takozvanih strucnjaka za PA800...al taj tvoj nije bas u pravu.
Nema nikakve veze sa OS 1.51 nego sa PA80 u generalu, sve sa 1.51 radi.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
i kod mene radi extra... ima razlike u zvuku...naravno na pozitivno
![]()
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Mozes li nam malo opisati to poboljsanje u zvuku...na sta se tacno odnosi?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Mjesto: VUČKOVCI
Downloads: 2016
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA800 I TRITON TR
![]() |
![]()
ub acio sam novi OS poremetio mi se dk a u sempler info ne pokazuje stanje ram memorije
a svemi radi ispravno |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
i kod mene takodje ne rade neki drum kitovi, al ko ih shisha, sve dok postoje fabricki rx kitovi ja se ne brinem... svidja mi se ona fora sa tekstovima, isto tako i to sto ispisuje note dok svira fajl... a i ljepse mi nekako kljava izgleda...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
i meni je nekako lepsa nije vise plava sada je crvena...... salim se malo
evo posle nekoliko dana zestokog izivljavanja sve i dalje sljaka kako treba znaci semplovi DK svi osim par perc kitova sto nesto lupaju cudno ali nije ni bitno sto kaze enes bitno mi je da semplovani dk rade dobro i da semplovi rade bez greske. pozzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, novo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|