|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###to sto ti se desava radi virus... mahina ti se zarazila i moras da formatiras HD i ponovo sve ispocetka, ajmo jovo nanovo!###
Šta sve neću pročitati...Ma kakav virus ljudi,ja sam svoga prešo već preko 30 setova i još nikakvih blokada i zezanja...Ako ti je nov sinth odnesi ga u trgovinu gdje si ga kupio i to je to...Što sd glumiti nekog doktora,praviti Nand Formati i sjebati garanciju ako je imaš...neka se oni tamo s njim zezaju kako znaju...Zna se desiti da koji sinth u seriji nije napravljen kako treba pa se to dešava,premda ja prvi put sd čujem za to...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Mozda je radnja gde je kupio 1250 km od njega!
Zato se on i obratio ovde.O virusima naravno, nema govora. Treba da uradi ono sto sam mu napisao,pa ako ne pomaze-onda sam mu preporucio NAND. A jos ni u jednoj garanciji nisam procitao da je zabranjen NAND format, pa bih voleo ako imas takvu garanciju da je skeniras da svi to vidimo.To je sve samo rekla-kazala.Ja sam NAND uradio bar 50-tak puta na dosta sintova i NIKAD nije bio ni jedan problem zbog toga. Verovatno vidis iz njegovih postova da on nezna cak ni klasican format da uradi a verovatno je samo ubacio OS2.0 a nije zasnimio stanje sa 1.6. No, sacekacemo njegov odgovor. Ovo je jedini problem sa ovim novim OS na svim forumima koje sam pratio do sad nasim i stranim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 28.02.2006
Mjesto: Sad trenutno u svedsku a inace sam iz nisa
Godina: 42
Downloads: 1661
Uploads: 6
Rekao HVALA: 51
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: Korg M3 61,KORG TRTON CLASSIC HDD+interniHDD+MOSS-BOARD!!! ,KORGPA2X PRO,YAMAHA DX100
Interesi: Zenske naravno hehe
![]() |
![]()
Cao kolege,e ovako prvo da vam se zahvalim na odgovorima..
Ucitao sam onaj stari OS1 i tad je islo,al ne bas sve.. Dugmici i Touch su radili i ali Nije imalo ton kad sam solirao.. Onda sam opet ucitao ovaj nov OS2 i sad radi sve kako treba..Hvala jos jednom svima i zivela nasa stranica YU-MIDI.com Ps.. izvinjavam se vaxteru sto sam napisao pogresan naslov... KABI.... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
blokirao, pa2x |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|