|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Muz (vraca se kasno sa posla) - Zdravo Duso, Logiram se..
Zena: Sta mislis da kupimo nov televizor? Muz: Internal error. Out of resources.. Zena: Daj kreditcard zelim u kupovinu? Muz: Sharing Violation. Access denied.. Zena: Volis li mene koliko volis tvoj komp, ili ti sluzim samo za zabavu? Muz: Too many parameters.. Zena: Pogrijesila sam sto sam se udala za tebe! Muz: Fate type mismatch. Zena: Ti si totalno lud!!! Muz: ...by Default. Zena: Sta se to dogodilo sa autom jutros? Muz: System is unstable. Press CRTL+ALT+DEL to Reboot. Zena: Sta mislis o mojoj familiji? Muz: UNKNOWN VIRUS! hehehehehhe dok nisam ozenjen mogu ovako da pisem hehehheh |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
![]() |
![]()
Uzbudjen gradjanin telefonira policiji:
- "HALOOOO POLICIJA!!! Ukrali su mi auto.." ![]() - "Dali ste vidjeli lopoca??" ![]() - "Nisam al sam zato uspjeo na brzinu da upisem broj registracije" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2008
Mjesto: Vareš, BiH
Downloads: 179
Uploads: 3
Instrumenti: Korg TR i PA 800
![]() |
![]()
U prepunom autobusu dvojica momaka su sjedili na zadnjem sjedistu i tokom citave voznje, urlali, galamili, psovali... nema sta nisu radili. A naprijed je sjedio i jedan policajac kojem je to uzasno islo na zivce.
U jednom trenutku jedan od momaka kaze drugom: "Popusi mi kurac!!!" Drugi naravno uzvraca:"Popusi i ti meni!" Iznervirani policajac ustane, okrene se i ljutito vrisne:" Tisinaaaaaa, nemoj da vam ja obojici popusim..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Bio Mujo u Americi. I naleti njemu da šta povali, pa odluči da posjeti javnu kuću.
Došao on pred javnu kuću, ogromna zgrada sa više spratova. Ulazi u lift, i vidi u liftu na zidu ogroman displey. Pritisnu on 1. sprat, na displeyu piše: "Plavuše". Pritisnu on 2. sprat, na displeyu piše: "Crnke". Pritisnu on 3. sprat, na displeyu piše: "Egzotične žene". Pritisnu on 4. sprat, na displeyu piše: "Jesi li ti došao da jebeš, ili da se vozaš u liftu?!" ![]() Valja li ovaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
![]() |
![]()
- Kako se kaze na hrvatskom WC solja?
- Guzalo drzalo, govno pozvakalo! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Dolazi Mujo iz kafane u sitne sate mrtav pijan.
Pokušava da otključa vrata ali nikako da uspije. Jedan slučajni prolaznik prilazi i kaže mu:" Jarane, ako hoćeš da ti ja otključam?! Na to će Mujo:" Ma...hik...ne treba...... Ali ako ti nije problem....hik.... samo da mi za trenutak.....hik....kuću pridržiš.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.12.2008
Downloads: 0
Uploads: 0
![]() |
![]()
otisao cigo u banku da pita da li moze da dobije kredit. Lijepo ga u banci pitaju gdje radi: On kazu u drzavnoj firmi komunalno. O pa super kaze mu djelatnik banke. Vama nece trebati ziranti za odobravanje kredita. Kako nece kaze cigo. A KO CE VRACAT KREDIT!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Čovjek se budi sa žestokom glavoboljom poslije prisustvovanja božićnoj zabavi u svojoj kompaniji. Uglavnom ne pije , ali noćašnje piće uopće nije odavalo okus alkohola. Tako se i ne sjeća kako je stigao kuci sa zabave.
Razmišljao je sto je mogao učiniti prethodne noći u stanju u kom se nalazio. Morao je natjerati sebe da otvori oči, i prvu stvar koju je vidio je nekoliko aspirina pokraj čaše vode na stolicu. A pokraj njih crvena ruža! Čovjek ustaje i vidi svoju odjeću ispred sebe , cistu i ispeglanu. Pogleda po sobi i vidi savršen red. Takav je bio i ostatak kuće. Uzima aspirin i prepadne se kad u ogledalu kupaone ugleda veliku modricu ispod svog oka. Međutim primjećuje i poruku u kutu ogledala napisanu crvenim ružom i otisak usana njegove žene na ogledalu. "Dušo, doručak je u pećnici, izasla sam ranije da kupim namirnice kako bih ti napravila tvoju omiljenu večeru. Volim te, dragi!" Posrćući po kuhinji provjerava da li je doručak spremljen, kad tamo je i s toplom kavom i jutarnjim novinama. Njegov sinčić doručkuje za stolom. Čovjek pita: "Sine , sto se dogodilo sinoć?" Sin odgovara: " Pa , vratio si se kuci 3 sata poslije ponoći, pijan i izbezumljen. Pao si preko stola i polomio ga, poslije si povraćao u hodniku i dobio si tu modricu kada si udario u vrata. Zbunjen pita sina : " Kako to da je sve u najboljem redu, ručak, doručak.?" "A, to! Pa, mama te je odvukla u spavaću sobu i kad je pokušala da te skine, ti si povikao "Ostavi me ženo, oženjen sam!" POUKA: Polomljen stol - 399Eur Topli doručak - 4.20Eur Dva aspirina - 0.18Eur Reci pravu stvar u pravo vrijeme --- NEPROCJENJIVO
![]() |
#9 |
Banovan!
|
![]()
-koja je razlika između bebe i hljeba:
beba se ne mrvi kad je rezes! Na satu hemije, stavila ucenica ruku u teglu sa solnom kiselinom i upita nastavnicu: -Nastavnice, zasto ova tegla nema dna? Kako prepoznati bogatog Etiopljanina? Nosi zlatni ROLEX oko struka.. - Mama, mama, tata se ispovracao po stolu! - I sta onda sine? - Sestra uzima najvece komade! Sjedi djete bez nogu na igralistu i djeca igraju lopte, pridje njegov otac i pita: - Sto ti sine ne igras? - Pa tata znas da nemam nogu. - Ma znam sine nego te zajebavam!! bila mala anica slijepa i sad joj kaze mama jedno vece : - kceri evo nabavila sam ti kapi koje kad stavis ujutru progledas. ujutru se budi mala otvara oci i vrisiti na sav glas: - maaaaaaamaaaaaaaa opet nista ne vidim - APRILILIIIIIIIIIII |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|