|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2008
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 347
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80,Le
Interesi: u zadjne vrijeme pas BOB
![]() |
![]()
citam ove komentare i prolaze mi kroz glavu sve zajebancije u zivotu sto sam propustio zbog jebene svirke jebenih para koje stekas za te iste insrtumente bez kojih nemozes da zivis ako se ozbiljno bavis svirkom...i najgore od svega je i pored tog saznanja da ono sto propustis nece ti se vratiti ti opet izaberes svirku,instument...coveka naljuti sto ni ove godine nije otisao na more sa rajom,sto nije isao na zimovalje sa 15 ljudi u bungalovu,s trebom u Veneciju na 3 dana(vise nebih ni izdrzao)
![]() Na srecu nije toliko crno kao sto izgleda...pokupi se i na svirci svasta,treba,zena...radi se i na moru po 3-4 mijeseca nafata se poljakinja,slovakinja...ima se i tih para... al bar meni tesko padaju propustene svari u zivotu...takav sam! znaci,kupis li sint...pocni da se navikavas na propustene zajebancije u zivotu...pospanu voznju po noci ![]()
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Narocito na pospanu voznju
![]() Mnogo toga propustamo u zivotu zbog svirke i para... mnogo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Kreso prijatelju,
Znaci da si igrom slucaja "recke" biljezio u neku svesku,onda bi ih bilo i po koricama. ![]() Mnogo si "burgijao" brate dragi.... ![]() Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
E moj momcino,
Svaka cast pojedincima. Ali,profesionalno oboljenje velikog broja muzicara je, da pricaju da su povalili sve zivo sto se povaliti moglo.Tako bi ispalo da je sva zenska publika povaljena. ![]() Zato slobodno iz tih prica "baci pola niz vodu",i jos jedan veci procenat zanemari i ostane jedan manji dio stvarnog stanja. ![]() Nesto slicno ribarskim pricama-spao mu veliki komad sa udice....itd. Istinski majstori tog zanata su soferi,vodoinstalateri,moleri,....ima jos.... Ali ti hoces da budes muzicar.... ![]() Dobro su te nalozili.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Potvrdjujem ovo!
Vishe sam riba navatao kao Dj nego kao muzichar... Kao shto vec rekoh ranije... Kada svirash nemash chestito ni vremena da vatash ishta...
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
ako im se oce same dodju pa se nabace na patka dachu !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###Vishe sam riba navatao kao Dj nego kao muzichar...###
AHA!!! Dakle pušto si Midi Fajlove?Cccccc....
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Godfather
|
![]()
Nisam ih pushtao, ali sam ih pravio...
![]() Jedna od najvecih greshaka u zivotu... ![]() Dj kao House, Techno i neshto Tranceta... ![]() I naravno sve varijacije na temu... ![]()
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa nije bas tako, vole nas zene. Eto, ja prosle godine zamalo da jednom povalim jednu zensku. Ove godine doduse nesto redje...
Predprosle si bas i ne secam, ali setio bih se da je bilo nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
[quote=sejoroland;62415]E moj momcino,
Svaka cast pojedincima. Ali,profesionalno oboljenje velikog broja muzicara je, da pricaju da su povalili sve zivo sto se povaliti moglo.Tako bi ispalo da je sva zenska publika povaljena. ![]() quote] e sad sejo i ti pretjera.... ![]() niko nije napiso da cim udje u kafanu prvo pokeca sve sto je zensko ili imalo lici na zensko pa onda malo zasvira. a i sam znas gdje je lakse nesto nac...jeli u mjestu gdje su svi tvoji ili u barceloni na trgu pokojneg negok viteza (pokoj mu dusi) gdje banes prvi put i budes 2 sata tu. ![]() a sva zenska publika je povaljena....povalio je neko to,ako ne momci onda muzevi.
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, ekskurzija, ili |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|