|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
e BOBAN010 nije mi vise u funkciji mail sto mi je u profilu,sad koristim drugi,pokusao sam u profilu da promenim ali nece nesto.ne znam jel smem ovde da napisem posto sam procitao u pravilniko da je to zabranjeno.jel ima drugi nacin da mi posaljes br. ? jel taj covek iz bg-a ili.. ? hvala puno unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Covek je valjda iz Beograda,pokusacu na pp da ti posaljem mada mi se cini da nesto nije u redu.Ukoliko ne dobijes poruku ostavi svoju e-mail adresu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRVAVI
|
![]()
Brate,ti pored USB porta i slota za memorijske kartice koristis flopy,jooj.Pa vise ce te kostati da kupis nov floppy,nego da uzmes PCMCIA adapter i ubacis SD karticu od 1GB,i da budes miran za sva vremena.
![]()
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@mimiki
Ne znam zasto nece pp daj tvoju e-mail adresu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
za rolanda mora original a i ja imam coveka koji bi mogao da ti pomogne iz bgd-a...pa ako ne zavrsis nista javi mi se na mail i ostavi mi tvoj br mob pa cu ti ja poslati broj od ovog lika...pozzz
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
neconix imam karticu i sluzi me dobro,ali flopy koristim kad ubacujem neke neproverene fajlove,ritmove,usere,pa ih probavam direktno s flopy-a pa snimim ono sto mi se svidja,a ovako kad dirktno ubacujem i ne svidja mi se moram da brisem jedan po jedan i kad ubacim vise stvari odjednom to me nervira.Danas sam zvao rolandom servis traze mi 90eura,sta mislite jel mnogo?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Jeste li sigurni da mora za Roland poseban drive? Izvadi i vidi, ako se razlikuje od ovog sa PC-a onda jeste
![]() A 90e... Ne znam sad... Ja bih dao toliko para, ali sve da mi srede (nov,ugradnja) i tako to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
e50, flopy |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|