|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Da to se dogadja kod cjele pa serije,bas zbog semplova...zaglavi se onaj loop point mozda samo na jednome tonu iako ih sempl ima 20,i zbog toga ga ponavlja kao loop...zbog toga ja preporucujem veliku kontrolu semplova prije nego se ostave u klavijaturi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
I meni se to deshavalo,normalno uradim "START-STOP",klavijatura "grune" jer je kod mene dosta tiha a funkcijom START-STOP resetujes sve tako da pojaca ceo arr. do kraja,onda moras pozvati drugi ritam da se sve vrati u normalu (ali isti,po mogucstvu sa TEMPO LOCK.Kasnije mi se deshavalo da to ne upali,neznam zasto?? i onda sam poceo da radim sledece: Chim se to desi,utisham desnu pedalom,nadjem dirku za taj ton,pipnem je i ton nestane.To mi se desilo 3-4 puta,na taj nachin sam odmah reshio problem a od onda,da kucnem u drvo,vishe se nikad nije deshavalo...Zamislite...
![]() Probajte... Pozdrav.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2006
Downloads: 355
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nakon sto sam postavio pitanje na forumu desilo mi se par puta da se zaglavi ton - nekad u ritam sekciji a nekad desna ruka, pa sam probao ST/STOP+SHIFT i RADI!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa1xpro, ton, zaglavljuje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|