|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Probao prije minut..download radi super kod mene..samo za informaciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam jedan prijedlog, da se skine limit sa podforuma MP3. Ja mislim da se to naj vise skida a mislim da nema potrebe da se to ogranicava , a sigurno se jos neko slaze sa ovim...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Skinuo bih ja, da moze...
Ali ne moze... Moze za ceo download i to je to... Vec sam rekao nekoliko puta... Od nove godine uvodimo neke inovacije, pa ce da vidimo shta nam i kako valja chiniti... ![]()
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
pise ovako
sorry! you have exceeded your dayli allowed download amount eto to mi pise cello vreme neznam sta znaci |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Verovatno si prekorachio limit za narednih par dana...
![]() To je... ![]() Ako si skinuo set od nekih 70 mega, necesh movi da skidash bar 7-8 dana...
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
^jesam skinuo sam set virus bend on je 55mb ja mislim
verovatno je to aliu nema veze ali vaxter molimte trazim jedan set i nemogu da ga nadjem u download posto ima ime a kad ga otvoris ima broj neki nekako neznam kako ali znamda je veci od 32mb molimte ili ko zna koji je taj set neka pise Hvala Unapred |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Evo sada se ista stvar desava kod mene...Malopre sam hteo da skinem fajl i ono...Sorry you have exceeded bla bla truc truc...A ni jedan fajl nisam skinuo danas...Sinoc jesam neke demo snimke, ali nisam nikakav set koji je 10+mb...Probao sam da obrisem i Cookies i ostala sr...i opet nista...Promenicu sifru, mozda mi je neko provalio pass pa skida
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Opet ista prica...Nista skinuto i ne da mi da skinem
![]()
![]() |
Favoriti |