|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#37 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() o kecanju....to samo nasa masta radi.... kad sam se ja spremo na te exkurzije ponesemo kurtona,mozemo cijeli autobus ovit u njih i na kraju nista,al prije toga sve splaniramo ko ce koju..kako..na cemu...koliko puta itd...i toliko se uzbudimo da vec pet puta svrsimo u autobusu misleci na to i na kraju nista. a ta sto si je pikno,ako je nisi tu opalio,neces ni u spaniji ni u veneciji ni na marsu ni nigdje...ako ce ti dat dace ti i tu.... a sto se tice uspomena....u samo tri kafane imam ljepse uspomene nego na sve exkurzije i cijelo skolsko doba... i da nadodam...prosli vikend smo imali svirku 250 km od mjesta gdje zivim.subotom. u nedelju ispala jos jedna pa nam je organizator hotel platio tu gdje smo svirali subotom i krenuli oko podne nazad prema njemu...nekih 80-100 km nazad. popakovali stvari sve u auto i polako....ja gitarista i pjevac. e to je zajebancija i dozivljaj uvijek iznova. malo sviras,nagledas se,vidis svega i svacega poslije u hotel pa lokanje,normalno povedes i neku sasobom....sutra vec druga prica drugi svijet drugi dogadjaji...itd....
NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... Promijenjeno od al bundy (10.12.2008 u 17:55 sati) |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, ekskurzija, ili |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|