|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Nije cinizam, vec napominjem da se odmah zna...
![]() U prevodu, nece biti bitan broj postova, vec shta u tim postovima pishe... Ima ovde mnogo ljudi sa poprilichno velikim brojem postova, a da nishta pametno nisu rekli... Pishu samo po temama u svashtari... Super-Chlan nije neshto shto bi bilo za svakoga! To je neshto shto bi bilo samo za neke ljude, koji to zasluze. Oni koji ne zasluze moraju da plate, i to je to! Ostali i dalje imaju sve ono shto su imali! Msm, ne vidim chemu toliko cimanje? Niti dobijash niti gubish... Tebi ce biti isto, ako ne zasluzish Super-Chlan... ![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ni ja ne volim to rangiranje,ovaj bolji,ovaj više vrijedi...
Ali probajte,možda to i bude dobra ideju na kraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ali nije u pitanju rangiranje ko koliko vredi, vec ko koliko doprinosi sajtu!
U tome je cela poenta... ![]()
![]() |
#4 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
Bar kod dijela članova... Ali ovo je novo vrijeme,i Ti si taj koji na kraju odlučuje.Ne mi. U svakom slučaju imate moju podršku. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
"Ima ovde mnogo ljudi sa poprilichno velikim brojem postova, a da nishta pametno nisu rekli..."
E ako nista drugo ovo podrzavam..lijepo se i nasaliti, dopisati nesto..Ali ono sto mrzim, a to sve cesce vidim..bespotrebno pisanje postova i citiranje..za nista (ili ti mozda nabijanje broja postova zbog xy razloga )...Treba nam sluziti najvise za pomoc..i pri toj pomoci, skratiti broj odgovora na najmanju mogucu TOCNU razinu..jer ako i ja pocnem pametovati npr. oko Yamahe, koju nikad u zivotu nisam imao duze od sat vremena, onda odgovor nije kompetentan niti malo, niti vrijedan da zauzima mjesto tamo gdje je potreban..Pomoci cu tamo gdje nesto znam, ili sumljam da bi vrlo lako moglo biti to.. Sada bi mogao jos razvezati pricu, ali mislim da i ovaj odgovor spada u tu grupu "bespotrebnih", pa cu se zadovoljit cu se i ovim sto sam napisao ![]() ![]() A morao sam.... ![]()
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Ovaj sajt je pomogao mnogima u svakome pogledu,od downloada kvaltetnoga materijala pa do savijeta i informacija koje su davale jako kompetentne osobe,a takvih ima puno na ovome forumu,Miodrag je zamislio ovaj sajt kao mogucnost za razmijenu iskustva,materijala i ne kao nevazno,za druzenje.I to je i postignuto,i svi mi gledamo prema buudcnosti,tako i nasi moderatori koji imaju viziju,da poboljsaju ovaj sajt i to stalno i rade,aa da bi mi imali komfortabilnije mogucnost to znaci i ulaganje u servere,odrzavanje,koje kosta...Ja neznam koliko bi se nas nakanilo da se odricemo od svoga vrmena da ulazemo u ovaj sajt,a to nasi moderatori stalno rade.Ja sam kazem da sam samo profitirao od sajta,od materijala,iskusava,znanja i stekao sam nove prijatelje.Jer ovdije smo svi ljudi koje volie samo jednu stvar,ovaj instrumenat bez obzira,tko smo,sta smo,odakle smo,kako sviramo.Lijepo je vidjeti i kad stariji clanovi podrzavaju mladje u svakome pogledu.Ovaj sajt ima svoju snagu i vrijednost..i ja sam na prvome mijestu u za promijene,koje sigurno nece biti lose po nikoga,pa makar me to i kostalo.Lijep pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Slazem se delimicno sa svima, potpuno sa nekima, napredovanje sajta treba da se stavi na prvo mesto, ali treba voditi racuna o tome da nisu svi clanovi platezno sposobni da bi mogli da odvoje novac za clanarinu. Takodje, ima i onih koji vole da svoju klavijaturu srede, ali ne zaradjuju na tome nista, pa ne bi platili. Nije mi zbog mene, svaka stvar koju sam odavde skinuo mi je zaradila neke novce i ne zalim se, nadam se da je neko zaradio i na onome sto sam ja postavio. Problem je da je pravo bogatstvo imati ovoliko ljudi okupljenih na jednom mestu, i prava je steta razjuriti te ljude.
Sa druge strane, nema drugih mogucnosti da sajt zaradi na neki nacin. Sta je sa stvarima koje smo vec postavili za nownload? Vidite, pa nadjite neku sredinu, da bude dobro svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.08.2008
Downloads: 250
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
hmm al jedno pitanje samo...
ja sam maloljetan i tek sam poceo da sviram.. meni je ovaj site harekorgpa50 dao ili kako mu je nik.. i ovaj site mi je stvarno dosta pomogo za ritmove i boje.. i ako sad se ubaci da se placa za ritmove ili setove ili sta ja znam.. ja ne radim pa nemam para kako onda da uplatim neki ritam ili set..? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
@Vaxter
"Tebi ce biti isto, ako ne zasluzish Super-Chlan... ![]() eeee...znaci ti vec znas da necu biti super clan ![]() e pa sad cu da se trudim pa ima sve da me pitas "oces jos jedan super-clan.. "a gibanice el treba?".. "ako treba reci".."a gib gib oces 2o evra,oces da ti skuvamo kafu?" ![]() salim se ja naravno ..ne bih ja imao vremena za to, ..meni je dosta kad mi neko kaze da mi je dobar ritam sto sam radio..i ja sam presrecan!! p.s. a za 2o evra se ne salim..ako neko oce da mi da..uzeo bi stalak za mikr ![]() Promijenjeno od gibanica (12.12.2008 u 22:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
probamo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|