|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
###Inaće moja žena je najbolji majstor za frulu tj flautu. U ruke dobije -12 i na kraju ima +20. ###
Svaka čast care,mudro zbriš... Moja dobije u ruku +3,malo zasvira kad ono +5 a kad bi šta drugo,vrati se na +3... Nešto me hebe ovaj kontroler za transpoze,imal gdje ljeka za to?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
ja bi na svim klavijaturama stavio transp onako zakukuljen ko na starim klavijaturicama i na sad nekim solerkama..pa da se pomucis dok ga nadjes..
pa bi svi lepo ucili lestvice jer bi prosla svirka dok ga nadju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
e pa brate bolero ti cepaj si prsti na one crne dirke, ja necu!
![]() da su barem sve dirke na jednom nivou kao kod dugmetare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
![]() |
![]()
@grandia LOL!!!
-pa ja sam samo rekao da radim recimo u D.O.O KORG tako bih napravio... al posto mi onako bode oci samo 2 kockice na kojima pise "transpose + i -" ja nekako ne mogu da im odolim, omakne mi se pa ih stisnem po nekad ![]() -u zadnje vreme trudim se da ne gledam na desnu stranu jer znam da me oni odande vrebaju..pomucim se al nema veze.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Mozda sam vec pisao na ovom threadu....
Transposer? Sta je to? Nikad cuo za to, niti pipnuo! ![]() Dodato: Da, izgleda da sam pisao, ali to je bilo pre...Nekad sam ga i ja koristio, ali retko...Sada to dugme za mene ne postoji ![]()
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (30.07.2009 u 00:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
![]() |
![]()
ma ako ces tim da se bavis u zivotu onda uci trebace ti..ako neces, Za*ebi, koj ce ti djavo.
meni je pametnije da ucim krivicno i prekrsaje da strebam nego lestvice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
pa blago vama momci .. ja da nemam taj transpozer digo bi ruke od klave
![]() sto ja da mucim meni i mozak i prste, kad znam recimo da jedan stih iz A cepam i ne razmisljam koju cu dirku sad bre da pretisnem, nego prsti lete sami ne moz da ih zaustavis (al sam mu ga sad dao ![]() kad naidjem na neki forspiel koji me muci sa onim crnim dirkama ja meni lepo "stransponishem" u D, E, G, A i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
koristite, transpozer |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|