|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ma ne, lik stvarno mnogo dobro svira ali brate... Ne okrece se Zemlja oko Sunca nego Sunce oko njega.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nije mi nista brate ali ne mozes ti da prozivas nikoga ovde a ne moze niko ni tebee!To sto ti pricas to veze nema,ja sam samo reko da sam radio sa virtuozima pa se niu pokazali kao dobri u muzici ako sviraju ubijaju i jos jedno pitanje koliko smo svi mi ovde merodavni da ocenjujemo neciju svirku!Da nisi mozda magistar muzike?Ili da nisam ja dirigent u Beckoj filharmoniji???Pusti brate i ne pravi zackoljice izmedju ljudi,uopste ne treba da se sekiras ako neko zna da svira i ako neko nezna da svira!
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 30.09.2006
Mjesto: Svud po malo!!
Downloads: 2902
Uploads: 2
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Klavir
![]() |
![]()
Lepo postavi nesto da cujemo i tebe kad si vec takav umetnik.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Drage kolege,evo vam moje teorije...postoje samo dve vrste muzicara,UPOTREBLJIVI i NEUPOTREBLJIVI...bilo da rade kao deo benda ili solo...a sviranje,tehnika,triler...sve je to manje bitno...
Ako su gosti zadovoljni,ako muzicar ima posla i traze ga,ako je veselo tamo gde doticni nastupa,ako ne pije,ako se ne drogira,ako ne kasni na posao,ako deli posao sa kolegama,taj je UPOTREBLJIV...ostalo se nista ne vazi... ![]() Od 4 ili 5 vrhunskih muzicara nikad dobar bend...tolika kolicina sujete na jednom mestu ne moze da opstane... Promijenjeno od Vule (22.12.2008 u 20:27 sati) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Rec muzicar je sirok pojam i uopste se ne misli samo na to kako svira!Podjenako je bitno i kako se ponasa,kakav je kolega i covek,kakav je za ovo i kakav je za ono...Radio sam i u bendovima i sa jednim muzicarem i solo i prosao sve moguce kombinacije na sceni,jos jedino sto nisam radio u operi i dosta sam stvari skuzio iz iskustva!Upoznao sam ljude koji idu od tezge i tezge i traze harmonikasima da sviraju kolo ili dva tri i onda ceo zivot navezbo covek 5 kola i ubije ih kad ih svira,posle toga ga zovnes na svirku on ne zna sta ga snaslo jebala ga kola!Daj bre svi mi imamo negde gde smo slabi negde gde smo mnogo jaki i treba da se pomirimo sa tim!Mnogo ljudi sam upoznao sa foruma licno i imam mnogo prijatelja sa ove stranice,i dobrih i losih muzicara i virtuoza i studiskih mahera i totalnih neznalica ali nikada ih nisam prozivao ovde javno i uopste nemam nameru da to radim!Verujem da ni Ivan nije imao losu nameru
![]()
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
"Ako su gosti zadovoljni,ako muzicar ima posla i traze ga,ako je veselo tamo gde doticni nastupa,ako ne pije,ako se ne drogira,ako ne kasni na posao,ako deli posao sa kolegama,taj je UPOTREBLJIV...ostalo se nista ne vazi...
![]() ![]() ![]() ![]()
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Svako treba pod ovim nebom da nadje svoje mesto i svakog treba pustiti da zaradi za zivot kako moze. Cast svakom pojedincu koji ce pre uzivo da odbrlja bilo sta pre nego da pusti midi fajl, ma kako on svirao. Pozdravljam svakog koji ce da svira uzivo pred publikom tj. gostima. Ne kazem da svako treba da svira i ako ne zna, ali molim vas ljudi, nismo mi oni koji su pokupili svu mudrost ovog sveta pa da vedrimo i oblacimo, hvalimo i osudjujemo nekoga.
Osim toga udaljili smo se od teme. Cemu ustvari sluze MP3 demo koje postavljamo na sajtu? |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Majku mu!!
Ima tu dosta dobrog potencijala za pisanje knjige...o muzici... ![]() 'Bog vas, pa verovatno ste slusali ili svirali svakavu vrstu muzike (Aranzeristi da cute... ![]() Muzika vam je kao zena (ne vasa, nego svalerka...)...sve su razlicite..negde prodjes bez "po muke" negde, Boga mi treba da se pomucis da je zadovoljis...tako je i ovde sa muzikom slicno...negde zadovoljis goste (Aranzeristi da cute... ![]() U 1. i 2goj stranici su bili dobri komentari, iskreni... 38. mi je godina (ima i starijih ovde, sto je za svaku pohvalu)... Deco, ne folirajte se...prodjite bar neki deo sto smo mi stariji prosli.. Pravi orkestar (kompletan) bez ARR... Ko svira Aranger (a da nije iskusio Bend) nema pravo da se javlja... I na kraju, to sto stavljate na Down sekciji, uopste nije merodavno ko kako svira ili da li je virtuoz ili je samo "chlan" Benda... Najbitnije je koliko je on-oni trazeni... Ajd u zdravlje ![]()
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je tema otisla u krivu stranu.
Covjek je postavio temu o uploadovanim MP3 snimcima u download sekciji. Znaci neko postavi snimak da se obrati paznja na ritam,neko na boju a neko postavi kompletnu snimku(bilo kucni snimak,bilo uzivo). I dole ispod naravno ima rubrika-komentari.Komentare pisu lljudi koji to preslusaju,a valjda su dobri sluhisti.Onaj ko je postavio snimak,ne bi trebao da se prepucava sa ljudima koji komentarisu,nego da iz komentara izvuce neku pouku.Istina je da uvijek ima onih,pa kada nesto i valja reci ce da ne valja,ali mislim da to nije tako jako izrazeno. Dakle.ako postavljate MP3 snimke postavite ih kada ste odmorni,kada stvarno mislite da ste dobro navjezbali,dobro uradili....itd.Jer niste u fabrici negdje na traci pa morate ispuniti neku normu.Jer to bi trebala biti i neka slika o vama, i vasem radu. Mada,na ovom forumu ima uvijek cudnih stvari ako se dobro prati.Ima recimo tema da neko napise da trazi akorde za odredjenu pjesmu.I eto ga,"MAJSTOR" odgovara na post rijecima: "....evo pisem iz glave,davno sam ja to svirao pa cu ti napisati".I onda kad podje neke "sus-ove,dim-ove,ES-ove" da izvlaci "iz glave" sta reci.Smijesno....Svaka cast pojedincima,koji su znalci,ali.... PS; A ovo,upotrebljivi-neupotrebljivi....Najbolji je muzicar onaj koji ima posla sedam dana u sedmici.Ali,ima li takvih.Onda onaj koji moze lijepo da zivi od svoga truda i rada. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
Ponekad i utječe umor na svirku (live) npr. jedva čekam da završim sa svirkom,ili mi nije nešto taj dan bilo po volji,neko me razljutio i onda se nekad desi da se svira preko k...a,mada si manje-više i sam svjestan da puno griješiš u svirci.
Al što se tiče snimanja ili prezentiranja klavijature ili semplova...tu vas sve podržavam...tu umor neigra nikakvu ulogu.
Favoriti |
Oznake |
kvalitet, neispavanost, svirke, umor, utice |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|