|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
E bas to ja i pricam. Fali mu sound burazeru, sound. Sve ostalo sto su naprcali na njega ima i moj televizor i to dosta bolje.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jedno ne kontam...
Pravila se tema za Audyu i nema šta ga nisu hvalili,ja mislio kad ga kupiš da moreš s njim da letiš u nebesa...E sad kad slušam komentare provjerenog čovjeka sa iskustvima koji je JEDINI na ovom sajtu stisno muda da kritikuje Audyu...ne znam...Bez rječi sam,što su ga toliko dizali ako nije ono što se izdavalo da jeste...Ne mogu tome biti pametan,dali je to samo propaganda da se brukaju Korg,Yamaha,Roland ili je nešto treće u igri...A cjena?Ne daj Bože da bi ga kad moro kupovati...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Cjena u Zagrebu 2200 eura.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Audya bi se mogla pokazati kao veoma skup promasaj, a druge kompanije
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa nije mu jaka cena ako je 2200e i ako je informcija tacna
![]()
#6 |
Nishki
|
![]()
Cena nije velika.....
Verujem da ce ga kupiti muzicari koji sami prave svoje programe za klavijaturu i to pod uslovom da im se svidja na neki nacin!To jest oni koji se ne plase novih stvari u zivotu! A muzicari koji nabavljaju ritmove i boje od drugih ce idalje svirati svoj instrument! |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jedino ako me ubedi sa zvukom moze da me natera da je uzmem i probam da radim sa njim,dobar je to aranzer sa opcijama ali dok ne cujem i ne probam necu da komentarisem ni njega ni bilo koji durgi koji nisam isprobao
![]()
Favoriti |
Oznake |
audya, ketron, konacno, out |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|