|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Nishki
|
![]()
Problem!!
Kad ucitam set sa jednog USB stika na kome se nalaze pesme koje sam radio.I naravno ucitam taj odredjeni SONG na kome se nalaze i audio i midi trakovi. Ja nemogu da sacuvam taj SONG na drugom USB stiku jer ga Fantom ne prepoznaje... Kakvo resenje postoji??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Milanče...prvo da formatiraš taj usb u fantomu pre ubacivanja na njega
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Oba USB su u Fantomovom formatu.Na njemu mi se nalazi set za Fantoma.Naeznam sta je u pitanju!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Brate,imao sam pre deset dana taj problem...nije video Song na USB sticku i rešio sam ga...sad mi stao mozak jbt...
![]() Pokušaj da ponovo formatiraš taj USB stick a ja ću pokušati da se setim,a sto posto znam u čemu je fora... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Kopiraj u Komp pa formatiraj...samo taj na koji hoćeš da sačuvaš song...a Madona se neće ljutiti...sad ću da je cimnem da joj kažem da se ne nervira...
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
...nije da mi treba al bilo bi fora... što mislite, smije li se u npr. usb mouse na G ubost usb lampa (svjetlo)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|