|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ha HA ha.....predblagdansko ludilo........
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]() ![]() A ja sam čuo da Rolandovi aranžeri mogu čitati samplove ako u flopy drive staviš malo sarme.
![]() |
#3 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Ha ha ha...
Odma iz Milancetovog Rolanda vadim Flopy i jedem ga sa sve sarmama i to bez pardona ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa da, Rolandovi aranzeri kad se nagutaju sarme dobiju semplove podriga i tako tih radnji
![]()
![]() |
#5 |
KRVAVI
|
![]()
Evo bude se polako!!!
![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
heheheheh
![]() @Milanche....sto se tice ti ekseri i tako to, to je samo privremeno resenje dok ne udjemo u EU onda ce iz kine uvoziti mnogo kvalitetnije do tad smo u traziciji i moramo se prilagodjavati ovo je za sad najbolje resenje, zasto: prvo - spasavamo kolege i okolinu od kancerogene plastike, a gvozdjurija u eksere malo losijeg kvaliteta, al bolji od onih sto sad uvoze japanci tako da ..... mada hemicari su provalili da je ta gvozdjurija kvalitetnija za pecanje za dubinke tvrde za hvatanje soma dusu dalo, tako da se prebacuje proizvodni program 50-50%....exeri i tegovi (umesto olova) ima porucena prva tura za februar - mart za takmicenje na dunavu ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
O Rolandu:
Roland radi,ali moze i da gradi. Kod mene se u posljednje vrijeme grade neki veliki tornjevi i imao sam izuzetnu ponudu da svog Rolanda prodam kao najbolju vrstu armature.Glatko sam odbio. ![]() @rolandinjos Evo prijatelju,nabavio sam specijalno vozilo i kruzim po gradu.Gledam gdje god je otvoren prozor,jer je to potencijalno mjesto iz kojeg bi mogao da izleti Korg. I evo jedan link,pa po naslovu teme vi procijenite da li treba ovoga Korga reciklirati i spasiti jedan mladi zivot.... ![]() http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=5780 O cestitanju praznika si stvarno djelimicno u pravu.Istina je da je svaki dan Bozic ili Bajram,kad je covjek zdrav i ima novaca.Ali porodicne ljude cesto starost pita gdje im prodje mladost.Ovo se odnosi na porodicnu praznicnu atmosferu.A o tome sto sam ja licno zbog vrste posla najmanje kod kuce-to ne mogu prezaliti. PS: Stvarno je izgleda istina da su ljudi koji imaju Yamahu,najpametniji.Vrlo mudro sute i posmatraju sa strane i ja im cestitam na tome. Mada ja imam razvijenu tehnologiju i za njih. ![]() Sve je sala i zdravi i veseli bili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma ja mislim da konzumenata Yamahe i nema da bi digli glas...uostalom da pricamo o vanbrodskim motorima ili skuterima pa da se i oni jave,ovako...nema bre sta ni da kazu...
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
auuuuu nacrniste nas....
![]() |
#10 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ma kazem im ja...nije momci u redu...al ne vredi...
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ajde, hvalimo |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|