|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Odomaćeni član
|
Ako ne nadjes na download-u, stvarno ne znam gde ces. Ne znam sa ostale serije, verovatno je slicno, ali za Pa50-60-80 ovde imas sve zivo, sve se vrti u krug, nema da omanes.Vecina ritmova se obrcu, pa samo sedi i trazi sta ti treba.Iz svakog seta ces naci makar jednu korisnu stvar, a uglavnom ih ima vise.Pozdrav
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
evo ja cu ti nesto savetovati pocni da downloadas setove i da iz 100 setova napravis sebi set kakavi ti srce zeli posto nikad neces dobiti set od nekog drugog da ti se bude svidjao u kompletu
pozz
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
|
Pozdrav tebi Milane,lijepo si to napisao samo je problem u tome sto ima nas na forumu koji neznamo to da napravimo,vjerujem da nisam jedini pa mozda ne bi lose kada bi neko to napisao i stavio na download da si mozemo sami pomoci.Hvala!
Promijenjeno od Vaxter (25.12.2008 u 00:41 sati) Razlog: Bez nepotrebnih citata, inache sledi ban! |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| pa50, potrebni, ritmovi |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|