|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | ||
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
Tako ti mislis, lako je naci Chitu, skup je on...Amzu nekako naso... A to sto Tranzit prica...ehehehe...na njemu ostalo samo da se smijem, nista vise...ja sam to snimao a on meni prica Hall...ahahahaha...a ko je i rekao da je ovo neki Akustican Ritam? Da, padovi su prejaki i kontam jos malo vise da ih podignem...tako sam zamislio ritam...ko sto pise gore dojadise mi sve te TUMSASA...Sretan Bozic...i super veselje sa Chitom. Citat:
u Amzinom kako Tranzit to voli...jos fali da Chita zapeva tu il Shefcet....
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, Promijenjeno od BasariStudios (25.12.2008 u 01:15 sati) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Mozda je kolega mislio da se cuje na Halluuu to ti je u prevodu (toalet), u ovom ritmu nema veze s vezom, nista nisucim. Ja mislio nedim pravi stvari da zebu nogo, al ovo je lose, ili mozda nisam navikao na ovako nesto, mozda nije moj stil. I usput cestit bozic onima koji ga slave.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
To što Tranzit piše je samo ISTINA...I pjana vrana čuje hall već na prelazima a dalje da ne govorim...Za kvalitet svirke nisam ovlašten ali za sound mogu samo reći da čujete snimke ENVERA Metjahća koji je Nedimov komšija a ima jednu malu sobicu u kojoj Pravi čuda!...Pridružujem se čestitkama za božić!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dojadi, tumsasatumsatumsa |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|