|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Romario, ovaj forum je postao najveca igracka zadnje vreme, cenim te i postujem,
nemoj da se tebi smijem, daleko si ti od neke ostale za smijanje...zar i ti sine Brute... nisam ja lud nit travu pasem...ako je 2200 ja ti sutra saljem 2500 pa salji mi jednu...
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 46
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
prijatelju romario,ja sigurno znam da citam a takodje sam i siguran da drug nedim zna cita,ali nazalost koloko mi se cini da se ti nisi dobro informiso,jer kao sto drug vaxter kaze da su to mozda neke informacije o nekoj demo verziji a ne od konacnoj verziji koja je zvanichno izashla u prodaju,i da te informacije dolaze sa sajta za oglase a ne iz neke prodavnice ili slicno.a isto tako tako ovaj link koji si nam da pokazuje da je cijena 3624,99 cash a ne 2200,pa zato druze neznam ko treba da malo pazljivije cita mi ili ti.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Ama kolege manite se prepiranja (na ovoj i onoj zaključanoj tami uvezi Audye) ,pa Božić je.(svima vama SRETAN BOŽIĆ I NOVA 2009. Godina).Koliko košta nek košta (neko će je dobiti na poklon pa će pisati da ih dele džabe
![]() ![]()
#4 |
Godfather
|
![]()
Mudro zborish!
![]() Lock!
Favoriti |
Oznake |
cijena, ketron |
Alati tema | |
Display Modes | |