|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2007
Downloads: 400
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ej hvala drugar,
pa i ja pocinjem da mislim da je do mene. kad se dodje do, prebacivaqnja os na floppy, ja ga jednostavno download i povucem ga sa misom i prebacim na floppy disk! onda ga stavim u ugasen klavir, pritisnem i drzim fade in/out i upalim klavir! da li je to uredu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
nije uredu .Fajlovi za OS su instalacijski fajlovi i ti bi morao da dva puta kliknes na njega i on ti napise da ubacis disketu u kompjuter .To sto ti povuces taj fajl sa misem nije ispravno .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.08.2007
Downloads: 400
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
ej hvala fico,
uradio sam kako si mi rekao i uspjeo sam ucitati novi OS ali nazalost nisam rijesio problem na klaviru! Drugovi, hvala puno!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Sad skini resources tamo gde si skinuo OS i ubaci u klavijaturu. To su ti fabricki ritmovi i boje. Instalacija ti je opisana u onaj pdf fajl. Za instalaciju ti trebaju 5-6 flopija. Ako ne znas kako da instaliras, javi se. PozZz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Mjesto: Austrija Bec
Godina: 48
Downloads: 406
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Pozdrav svima.evo i ja sam odavno clan ove stranice ali nikad nisam imao potrebe za pitanja jer vec ih ima i resene su.a sto se tice os.3.06 imam isti slican problem.Skoro sam ugradio HDD u Korg pa50.Uradjeno je dobro ,ali kad sam postavio staylove na Hdd,dok je bio upaljen bile su tu za upotrebu.Akad ugasim i opet upalim ih nije vise bilo ,pise EMPY.A na disku nisu obrisani.Pa sam zvao tog coveka sto mi je ugradio,da ubacim opet os.Pa i kod mene nece nikako da ga ucita.Uradio sam sve kako ste opisali u predhodnim temama.Pa ako neko moze da mi pomogne oko ovih dva problema.Ps.prepravljen je pa50 u pa80.
Promijenjeno od Vaxter (28.12.2008 u 12:28 sati) Razlog: BEZ CITATA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Prvo pogledaj kad upalis sint i ides na utilitis dali tamo gde ti pise HD i njegova kapaciteta dali ga sint prepoznaje to je dali je on napisan tamo normalno ili su slova bljeda .Ako se vidi onda pokusaj da sejvas jedan stajl na HD u jedan user i kad ga sejvas ugasi sint i ponovo upali .Znaci sredis stajl i sejvas i odma gasis sint i ponovo palis.Verovatno znas da moraju da gore obe lampice na sekciji za ritmove ili direkt acces .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Mjesto: Austrija Bec
Godina: 48
Downloads: 406
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
![]() |
![]()
Cao.Kao sto rekoh,i u untilt je pune boje-nisu tckice.Znaci da ga prepoznaje.Na njemu su bile bezbroj midi fajlovi koje su normalno radile to jest kad pozovem odmah se pojave.Tako i sa stayl.,ja ih ubacim,i one su tu.Znam da trebam da pritiskam dok se ne pojave obe zr.lampice.I sve je u redu dok je upaljen.A kad ugasim i upalim ,nema ih.I kad gledam na DISK preko load opcije,one su tu.A posle je dovoljno jedan stayl. da sejvujem,onda se pojavljuju i ostali .Malo nelogicno.A tso nemogu OS da startujem.Mozda kad bi to uradio bi resio taj problem-neznam???!!!Probao sam i sa OS 3.06 sa Yu-midi stranice.Ista stvar.A ovaj majmun iz Srbije mi je obecao za pomoc.danas sutra a nista od njega.Pa sam malo i ljut.Pa sad pokusavam sam to da resim,uz vasu pomoc.Idem na rucak pa ako odmah ne odgovorim cujemo se kasnije.CAo,hvala
Promijenjeno od Vaxter (28.12.2008 u 12:28 sati) Razlog: BEZ CITATA!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
oper, pa80, pomoc, sistama, ucitavanjem |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|