|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.12.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Dobro ba ljudi, mani te to PA50 JV orginal ili ne. I onaj sample sto ga koriste na PA80/PA800/PA1x, i ono je nekakva kopija od orginal zvuka. Radi se o kvalitetu te kopije. Ja trenutno gledam da kupim drugu klavijaturu i sto se mene tice, bice PA80 il sta vece, cisto zbog toga da mogu koristit semplovan zvuk. Nebi da baratam sa stand-alone semplerima jer nemam pojma dalje o semplerima i semplovima (nit imam vremena da se bavim toliko sa tim). Dakle, interesuje me klavijatura koja moze da 'okrece' semplovan zvuk i da ja dalje sto manje imam posla sa stimanjen i redanjem semplova i ostalo, znaci hocu da je plug&play al da ima onaj JV zvuk i to sto orginalniji.
A PA50 odlicna klavijatura pogotov za te pare, dakle odnos zvuk/cijena je u najmanju ruku odlican, al netreba dalje diskutovat sta je orginal sta nije, dzabe diskusija, jer ni na onoj strogoj i skupoj spravi nece zvuicati 100% nikad. Nego reci te mi uvezi onog mog pitanja, ako neko zna odgovor. Onaj PA80 meni ipak relativno dobro zvuci za JV. I procitajte moje pitanje u moja 3 predhodna posta da nevaljamo dzabe ovuda ko maximi po diviziji. Hajd' u zdravlje! Promijenjeno od adnan27 (27.12.2008 u 19:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Sta je ovo ovako tiho odjednom ovdje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Zasto se toliko vec godinama prepucavate oko tih JV semplova?Mnogi jaki muzicari sviraju na najvecim kantama od klavijatura pa to dobro zvuci.Tehnika sviranja je vazna,Postavljajte teme da bi pomogli jedni drugima oko neke pesme ili kola...Lako cemo za boje,,vazan je triler........
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Početnik forumacije!
![]() |
![]() Citat:
I ti isto, bolje da si strasti smirio prije nego sto si reagovo, i da si mi odgovorio na moje konkretno pitanje koje sam postavio prije par dana. Bar ako si u stanju da odgovoris. Jos nemam konkretnog odgovora.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
imal, pa50, ritmove |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|