|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#16 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Laky...bice da nisam najbolje protumacio citiranje...no problem...nego...oko harmonije,pa nema tu ljudi ne znam kakve harme i akorada da pi se pisali eseji...evo kako ja to sviram pa kome odgovara neka tako skine...
![]() Ne trazi je sine Em Pokajah se, podjoh da je vidim Am-G-Am C-D-Em sa namerom za pocetak novi Em tad mi njena stara majka rece Am-G-Am C-D-Em ja te molim, vise je ne zovi Refren: Em Am Em Ne trazi je sine, rece majka njena Am C-D-Em ne diraj u njenu zapocetu srecu Em Am Em jer ona je sine, nocas isprosena Am C-D-Em ne donosi jesen njenom prolecu Sa prozora gledala me ona i rukama skrivala je lice svatila je valjda istog trena da je greskom dala drugom srce Refren: Okrenuh se, podjoh svojoj kuci svestan da sam igru izgubio da ostajem bez voljenog bica s kim sam svoje snove snio Evo...najprostije sto moze...da lepo pocetnik moze da odsvira,samo poslusa pesmu,skapira promene akorada i gotovo... ![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
akordi, pjesmu, poddjo, pokajah, sinan, vidim |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|