|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Auuuu brate.Ajde s obzirom da si ti već napravio naj-uži izbor mixera,prosurfuj po forumima i sumiraj utiske o oba mixera pa se sam odluči koji ćeš uzeti,ili na kraju krajeva ako imaš mogućnosti-isprobaj svaki i stekni neki svoj utisak.
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2008
Downloads: 536
Uploads: 0
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Bez probe ništa, to su ti dvije različite strane, daleki istok i daleki zapad
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 17.07.2008
Mjesto: Ljubljana,Varaždin, tu i tamo,posvud pomalo
Downloads: 76
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 52 puta u 46 Postova
Instrumenti: Wersi Ikarus X1, Roland Fantom G6 , CME UF50
![]() |
![]()
Eto ja ću pokušati prilično ukratko malo napisati nešto o tim mixetama.Napominjem da je to samo moje i subjektivno mišljene pa molim bez svađe i prepucavanja.
Dakle ovako-samo uspoređivanje dotičnih mixeta je prilično teško napraviti jer se radi o dvije različite sprave.I jedna i druga su power mixete.Dynacord II ima deklariranu snagu od 2X700 W na 4 ohma, a Yamaha 2X500W.Obje mixete imaju po dva efekta.Dynacord može raditi i sa tri para kutija ,dok bi kod Yamahe to mogao biti problem.Svaka od navedenih mixeta je vrh ponude od Dynacorda i Yamahe.Da ne bi bilo zabune govorimo ovdje samo o power mixerima.Kod Yamahe su malo izraženiji visoki tonovi dok je Dynacord malo topliji i mutniji.I da ne zaboravimo jednu vrlo bitnu stvar-cijena.Dynacord je skoro pa duplo skuplji od Yamahe. Najbolje probati jednu i drugu i onda se odlučiti šta nabaviti!
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Samo vas gledam...
Srdachno, Vash Bananaman
![]() |
#5 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja se razmisljam da kupim YAMAHU pa ako nije problem jos koja informacija bi dobro dosla... Hvala unapred!!!
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.10.2007
Downloads: 348
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
imam istu miksetu dobro radi sa 4 kutije inace bit ces zadovoljan i ako sviras na arrenzer. Samo da kazem ova tema je vec bila neki dan i puno bilo svadje u vezi emx5000 i powermate svako cijeni svoj ukus itd. Inace oba su dobra mixera samo dynacord skuplji u topliji zvuk je i dobro radi sa dvije kutije. Inace guraj sta god hoces i makar peavey kutije od 100 evra mogu raditi fino sa dynacord powermate. Yamaha je dobra ova samo treba malo vise da se napravi zvuk gdje powermate samo upalis i napravis equilizere na V i to je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Glasam za Dynacord. Predrasude prema Yamahi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
5016, dynacord, emx, ili, pm1600, yamaha |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|