|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
iz mp3 u midi ili note nisam 100% siguran da ima,al ima onaj Digital Ear...koliko sam skužio on može nešto takvo izvest,jel uzmimo u obzir da wave traku npr. snimljenog čistog vokala, kad ga otvorimo u Celemony Melodine-u on pokaže notne koje je snimljeni vokal odpjevao
![]() |
#2 |
Godfather
|
![]()
Samo shto on nije neki sitan programchic nego poprilichno velik softwarski paket.
Izgleda da sad ima i za windows...
![]() |
#3 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
celemony melodine je oko 70tak Mb instalacija..ja imam verziju(starija) 1,0 ali sam video na youtube nova neka verzija 2,0 cinimi se..i ima veoma velike mogucnosti,em sto audio odvoji u note(kao midi nesto slicno -po visini..dobro sad ce neko reci pa to moze i starija verzija i u pravu je..) em sto taj audio mozes da pomeras svaku notu gde zelis i kako zelis..i da radis sa njom sta ti padne napamet..ali opet to vazi za audio traku gde je samo jedan instrument ili vokal..a za komplet pesmu mislim (i koliko znam nema sanse da to izdeli kako treba i da odvoji trake svaki instrument na posebnu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Nisam pratio shta se deshava sa njim vec neko vreme.
Kada sam ga ja probao postojao je samo za MacOS X, koshtao bolesno i bio oko 200-300 mega. Ovo shta sad radi nzn. Tada je uspevao chak i da razdvoji instrumente pomalo i da od njih chupa tonove...
![]() |
#5 |
Gospodar uploada
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
evo nasao sam na netu najnovija verzija 3.2.2.2 celemony melodyne 85MB ..pa cu da vidim sta nudi..a imas na youtube gomila video zapisa o mogucnostima ove verzije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gospodar uploada