|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Editori ritmova Editori ritmova - Najbolji prijatelj jednog klavijaturiste... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2008
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Mozes uzimati do 16 taktova za jednu varijaciju. Na varijaciju 1 stavljas strofu a na varijaciju 2 refren i povedi racuna da ti u SW na varijacijama stoji "Neutral". Za fill poslusaj gdje je u midiju napravljen prijelaz u kojem taktu i to upisi (obicno jedan a nekad i dva takta)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pravi prijatelj foruma
|
![]()
Ja mislim da ce biti na variaciji 16 taktova malo previse .Neznam koji sint ima ali ipak .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.10.2008
Downloads: 39
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Imaju Pa serije a pa800 ima 32 takta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
mislim da je za univerzalni ritam previse 16 taktova u jednom elementu, tj. varijaciji... dovoljno je 4 takta.. nije obavezno, ali je preporucljivo, i sasvim dovoljno..pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.03.2008
Mjesto: STARI BAR
Downloads: 2155
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KLAVIJATURA korg pa50
Interesi: muzika
![]() |
![]()
druze ako stavi 16 takta onda on ponovo prvi midi vajl alu u drugi forma to jeste stile poz normalno da mora stviti od 1 takta do 4 da bi napravio ritam a ne midi u varijcije a ako hoces da ima intro onda moras tako kao sto tije kolega objasnijo primer od 1 da 8 ili 16 takta zavisno kako traje moras ga pratiti koliko traje i toliko upises takttova poz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Na Rolandu mozes da stavis neogranicen broj.......
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
styleworks |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|