|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2007
Downloads: 286
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sto se tice master EQ kod Korga pa-500 (i ja ga imam i vec je bila tema ista
jer sam i ja postavio isto pitanje prije mjesec dana) najbolje je da iskljucis tu opciju a da klavijaturu stimas na mixeru (low,midle,gain). Odnosno i ja licno mislim da je najbolje iskljuchiti master EQ. Prvo nadji dobar set ritmova koji su dobro nivelisani (dobro uradjen volumen itd.... ) i onda neces imati problema sa tim. A sto se tice displeja i meni se to isto dogadja, ne bas cesto ali mislim da nisi uradio jednu opciju kod displeja i to kad uradis mislim da ce ti biti bolje (neznam napamet koja je pa cu ti javiti). Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.12.2008
Downloads: 234
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ja sam sinoc ortaku stimao pa 500 na razglas i mogu vam reci da je bez podesavanja u klavijaturi bubanj prazan,bas slab a solo jako ostar.tako da je bolje da podesis na mixseru u klavijaturi.to kao da si razdvojio kanale na pa1x ili pa 800.mnogo dobro zvuci kad se namesti iako je bez semplova!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
hm evo ja se mucim vec duze vremena i postimavam master EQ samo nisam siguran na koliko smijem podici LOW GAIN MIDI GAIN Freg i HI GAIN.Sigurno je jedno da kada podignem sve opcije po malo da dobijem jaci signal a i ciste zvukove na bubnju gdje se cuje svaki zvoncic i cinele.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.12.2008
Downloads: 234
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
vidi druze najbolje ti je da
stimas preko razglasa jer njeni zvucnici nisu toliko realni. na primer kad bi pojacao low a stimas na njene zvucnike signal bi ti bio jak i zvucnici bi probijali,a kad stavis na ozvucenje zvuci extra. probaj pa javi sta si uradio! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.05.2007
Downloads: 286
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Sto se tice displeja ovako ide calibration:
Ides na dugme Global i zatim na opciju Touch Panel Calibration, kad ti se otvori ova opcija pritisni na one 4 strelice koje ti se pojavljuju prvo u lijevom zatim u suprotnom cosku i tako redom u sva 4 coska. Kad zavrsisi calibration onda to usnimi sa SAVE i onda nebi trebao imati problema sa displejom. Sto se tice master EQ to je citava nauka. Ja ga licno drzim iskljucheno i stimam na mixeru. Najbolje kupi K2 i rijesio si problem ili bilo koje aktivne kutije koje vec imaju odrezane frekvencije i neces se morati zajebavati sa razno raznim pojacalima. Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
ma evo jarane ponovo sam kalibrirao korga ali on je i dalje lijen na sve doljnje komande na displeyu,volumen,open,i select.sto se tice toga K2 neznam tacno kakva je to sprava i koju funkciju ima i koliko kosta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
eq pedala resava stvar,u svakom trenutku je pored tebe i vrlo laka za podesavanje
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
master, standardo, stimanje |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|