|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Belaj boy
|
![]()
Izmisljam na licu mesta,naravno,da to bude koliko-toliko u duhu pesme ili me podseti neko iz benda.Svakom se desi neka blokada.Nije to nista strasno.Ko radi taj i gresi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
E to je Zeko pravi pjevač, ne samo da dodje sa "kuruzom" (čitaj mikrofon) pa ti za njega odredjuj intonaciju, pa cijelovečernji repertoar izmisli pa čak i narudžbe primaj, nego je on skoncentriran i pomogne i tebi kad čovjek u gomili tih pjesama zablokira.......!!!!
Evo sinoć, voljela si jutrom da uraniš i pjesma crna ženo sa očima plavim, ne bih se sjetio foršpila da me ubiješ, nakon svih tih šankera i ciganki, al okrenu se pjevač i u cugu "izrecitira" foršpile!- Jao radosti moje! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
nije valjda da radite cele pesme..
strofa ref i cao ..ponekad i bez forspila..ako pevac krene dalje.. naravno govorim za psel 12h ![]() cisto da ne umrtvite svirajuci 5min jednu pesmu samo vam treba jak repertoar |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 20.07.2007
Downloads: 765
Uploads: 36
Zahvalili mu 18 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
E al za bakšiš kad ti lola dodje pa pita a gdje treća strofa, nemoj da sve to izbacim van, to se zove mrtva atmosfera.hahaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2009
Downloads: 314
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ima i onih nazovi-pjevaca okrenu se orkestru; kao fol muzika grijesi
a ne on ili ona. A znamo svi da ima i onih koji ispadaju u estamu da nepricam o 9/8, 7/8 itd. To je za njih visa matematika ljudi moji! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ajoooj
![]()
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
heh narucio covjek pjesmu i ja njemu kazem uh znam samo dvije strofe pa cu trecu otpjevati s tim sto cu ponoviti drugu.ok kaze covjek samo pjevaj.a ja baksuz dok sam ispjevao prvu strofu zaboravio i onu drugu pa sam sve tri pjavao isti text kaze covjek ala ti mene nategnu heheh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Na svakoj tezgi, odsviram bar jednu pesmu koju ne znam...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
bila je kod nas situacija kad nam je pjevac Miljacku pjevo... "ja sve ove dane, hm.. jedem banane..." cijela kafana u smijeh... al je dobro ispalo... a za forspile, improvizacija (oko prilike da zvuci slicno, koda oni znaju udaram li ja C ili Fis
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pjesama, tezgarenje, tisuce |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|