Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 06.10.2006, 00:08   #10
nikdejan
Gost

Downloads:
Uploads:
Standard

Dobro. Poslusao sam vas i kupio sam karticu Emu 0404 i uz nju sam dobio "nesto", tj. neki sampler. Medjutim, to nije Emulator X kao sto sam ocekivao, nego neka "scracena verzija" emulatora X - Proteus X. I to ne cak ni "celi" proteus X, nego Proteus X LE (Limited Edition). Znaci duplo sakato. E sad, ja ono Le nisam voleo ni kod Tritona Le, nekako mi seljacko i podseca me na Leskovacku registraciju .
Elem, ono sto je problem kod ovog mog Proteusa X LE jeste nedostatak semplova. Dakle, on je isti kao i potpuna verzija Proteusa X, ali ima samo 600 mb semplova, dok puna verzija (bez onog LE) ima oko 3 gigabajta.
Mogu li se nekako naci besplatno samplovi za Emulator/Proteus?
Da li mogu koristiti neku kopiju Emulator X DVD-ja i sa njega uzeti Samplove?

Pozdrav!
  Reply With Quote

Favoriti

Oznake
sempleri, softverski

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:14

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije