|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
EM2000 odlican aranzer, za te pare nemas bolji nikako za nasu vrstu muzike, imao sam ga i mogu reci da je jednostavan za rad i rad uzivo, od dugmica na sebi ima sve sto je dovoljno ni previse ni premalo, nije preterano komplikovan a kako ga namestis tako radi, imas mogucnost terci bez midi kabla, licno sam ih pravio i zvuce mnogo dobro, jedina mana je taj ZIP licno ga nevolim, mada moze da se ubaci HDD i miran si dugo vremana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
KOKI, cuo sam i ja za taja problem sa zipom, da li je to toliko cest problem, jos sam cuo da uz njega ide ta neka disketa od 100mb. Zanima me da li je to dowoljno za saw sadrzaj, posto se do sad nisam sretao sa aranzerima, ako uzmem owu sprawicu, to tje biti moj prwi aranzer, tako da se nesto ne razumem toliko u njih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
pa pazi ovako, sigurno ces dobiti jednu ZIP disketu, al vremenom njoj opada "LIFE" zivotni vek, pa se mora preko racunara formatirati i uraditi oporavak diskete, Jednom mi se desilo da je LIFE bio na 5% al sva sreca kod kuce
![]() Promijenjeno od RadeKOKI (30.01.2009 u 21:52 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Dakle Em podrzawa HD? Koja bi cena bila hard diska za Em, ako znas? I reci, koja je realna cena za owaj roland, posto sam listao po netu, i vidim da neki likovi traze cak i 1000 evra, mislim stwarno ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|