|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2007
Downloads: 833
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
E ovako ja sam ga montiro i upalio klavijaturu i cuo sam zvuk isto kao kad otvarate set sa diskete ono ko drobi to znaci da je radio
ali se nevidi u programu i nije dostupan za formatiranje onda sam ga okreno i usteko ponovo da vidim da nije pogresno okrenut ond se nista necuje to znaci da je prvi put bio spojen dobro moguce je da se treba formatirati na kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Ako je Hd 2.5 iz lap topa onda mora da radi.Pa 80 prepoznaje do 40gb,o neke od 80.Kako naopako???Nemoj te se zezati,vidi na nekom sto vec ima hd.Kupi fioku za konp za hd 2.5(kosta oko 10e a mnogo ti je lakse da ga punis nego disketama).Kad ga formatiras proveri da nema"bed sektore".Trebalo bi daradi ako je sve ovako.pozzzzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
na pa80 se moze jos dodatnih opcija kopcati zato su ostavljeni ti stekeri koje si vidio pa te bune.Jedan je za video izlaz a drugi ja mislim za guitar mode ili tako nesto jer to slabo ko koristi ali opcije postoje!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam u moj Pa80 stavio HD od 80GB, radi ko satic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Gorance,molim te objasni mi sta je to"fioka za konp.i gde i kako se montira, dali otpada fd i kako sve to ide,pitam te jer od te fd mi je preko glave,stalno se kvare.
Hvala brate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.11.2009
Mjesto: Srbija
Downloads: 92
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros 3,Motif XS8,Korg Triton extreme 88
![]() |
![]()
Fioku koristis na kompijuteru a ne na klavijaturi,znaci ubacis hdd 2.5" u fioku koja je usb-om zakacena na kucni racunar,napunis hard svime sto imas i onda vratis u klavijaturu.
Dodato: Tema stara skoro god dana.. ![]() Promijenjeno od black87 (02.12.2009 u 17:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|