|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Saobracajni Inspektor
|
Jel' uspeo neko nesta da uradi sa ovim???
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Ja nisam nista...
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Mjesto: Zepce
Downloads: 305
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Interesi: KORG i web design
![]() |
Ne znam kako, ali ja sam sebi uradio jednu bas gitaru, semplovanu, i sredio je u user1.pcg. Sve i jedan ritam koristim s njom, stopa ko luda. Nekad mi se ucini da svira basista. Mislim da sam sempl skin'o ovdje negdje. Sto se tice efekta, ne vuce ni jedan, a opet extra zvuci.
|
|
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.05.2006
Downloads: 625
Uploads: 3
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
hajde molim te vidi koja je bas gitara u pitanju
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.05.2008
Downloads: 90
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Kolegu DaCappa su banovali sto je covjeku ponudio link sa bosanskim cijenama klavijatura i to na chatu, nije uopste na forumu! Sramota u njegovo ime.
Dodato: Citat:
Promijenjeno od acai (04.02.2009 u 22:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Godfather
|
I ti nashao da se pravish pametan u prvom postu, a?
Dotichni "kolega" je drzao kao potpis link do svog sajta na kome ima forum, i prodaje neki materijal! A to je josh daaavnih dana upozoren da ukloni! A i tebi bi bilo malo bolje da prochitash pravilnik, nego da se javljash, a nemash nishta pametno da kazesh. I to josh prvi post... I da, zelimo da pomognemo MUZICHARIMA, a ne trgovcima! Ako imash josh neku pametnu, uchini to na pp, ili na admin@yu-midi.com . Chisto da ne bude voca posle...
|
|
|
#7 | ||
|
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.05.2008
Downloads: 90
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Citat:
Citat:
Da su svi trgovci kao dacappo, sve bi bilo besplatno, a ne 30€ i samo za "VIP" clanove. Toliko o trgovcima ... |
||
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|