|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
pa800-Enes
Mislis na naj popularniji bend u srbiji. Oni su se najbolje prodali u narod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
![]() |
![]()
josip je djelimicno tacno odgovorio svira bas na korgu n5 nija bas poptuno fabricki maaaalo je doradjen ali ne puno i nije finger bas uopste kako rece ovaj drugi.ma pitajte Acu cova je super recice vam.taj bas bolje izlazi uzivo na snazi od svih ovih novih drk..ija i kur..anija sa novih sintova.ne pricam o sonudu na studijske monitore i u slusalicama nego u real svirci na bini i razglasu.mislite da Aco ne moze da kupi fantoma ili motifa?n5 ima i stringsove vrh a i brasovi i padovi su veeeoma dobri.
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
bojanzivkovic
ne mislim najpopularniji nego NAJBOLJI... al to nije tema... ima ih jos koji su se super prodali, al svaki clan amadeus benda je tata na svom instrumentu, i mislim da ce se vecina sloziti sa mnom... malo poslusaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Uopste se ne treba opterecivati sa tim dali je boja semplovana ili fabricka!Po meni je sve fabricko extra samo je potrebno malo doterivanja da se nadje svaciji ukus posto su ukusi razliciti!
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.01.2008
Downloads: 4425
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Eh bas me cudi kako takav bend kao sto je AMADEUS da mora da svira bas na klavijaturi , ok super zvuci bas kako cika Aca svira ali profesijonalnije bih zvucalo sa pravim basom .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Lepo bi bilo sa bas gitarom,ali ........to su jos jedna gladna usta.....
Basista nemoze da svira bas i da drzi patos ,a klavijaturista moze!!!! Mada je sve to nebitno!Ljudi sviraju to sto sviraju i od toga zive! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.07.2006
Mjesto: Banjaluka-Republika Srpska
Downloads: 293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: harmonika,klavijature,gitara
Interesi: razni sportovi...i tehnika sviranja-Dragana Vasovica-Vasketa:-)
![]() |
![]()
zasto mislis da ne moze zvucati profesionalno ako se bas svira na sintu???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ima tu nešto, samo "profesionalno" nije prava riječ...
Na njihovu svirku zamisli nekog je?ačkog basistu... Woow! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.07.2008
Downloads: 2589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: Korg Extreme,Roland XP30
Interesi: Sex,droga,alkohol...sve sto vole mladi
![]() |
![]()
ja licno vise volim BAS KLAVIJATURU u orkestru.na zalost na ovim prostorima je jako malo dobrih basista(gitarista) pa izmedju ostalog i zbog toga vise volim klavijaturu.drugo po meni aca nesto i ne svira bas kako ga ljudi hvale...on svira bas kao svaki prosecan bas klavijaturista u srbiji.inace covek puno brljavi, sa mnom ce se sloziti svako ko se iole razume u ovu materiju.ako cemo da pricamo o tome Braca iz OK benda svira bas trista puta bolje i jos je namazaniji sa forama i za razliku od ace ima drajf sto ovaj nikad nece zato im dvojke zvuce onako lenjo...nemam nista protiv momka,eto samo realno pricam zato sto sam upucen u taj nacin sviranja.da su dobar bend jesu ali da li su najbolji to ne znam,zavisi kako se gleda.pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|