|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
ovako nije vic ali ako netko zna pogodit.
bili tri pijatelja i idu oni na veceru. i svaki od njih ima samo 10 kuna vecera kosta 25 kuna,oni daju 30 kn i konobarica vrati 5 kn,a oni kazu evo tebi seko 2 kn za sminku, jer nemogu se podjelit i znaci ostalo im tri kune ,svakom po jednu el tak.i kolko svakog kosta vecera ,znaci svako je dao 10 kn i dobio kunu nazad,znaci vecera je svakog kostala 9 kn. e sad ,a 3 x 9 =27 i one 2 kune sto su dali konobarici za sminku je 29 ,a gdje jedna kuna hm...... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Bile dve krave i jedna bila corava!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Muz (vraca se kasno sa posla) - Zdravo Duso, Logiram se..
Zena: Sta mislis da kupimo nov televizor? Muz: Internal error. Out of resources.. Zena: Daj kreditcard zelim u kupovinu? Muz: Sharing Violation. Access denied.. Zena: Volis li mene koliko volis tvoj komp, ili ti sluzim samo za zabavu? Muz: Too many parameters.. Zena: Pogrijesila sam sto sam se udala za tebe! Muz: Fate type mismatch. Zena: Ti si totalno lud!!! Muz: ...by Default. Zena: Sta se to dogodilo sa autom jutros? Muz: System is unstable. Press CRTL+ALT+DEL to Reboot. Zena: Sta mislis o mojoj familiji? Muz: UNKNOWN VIRUS! hehehehehhe dok nisam ozenjen mogu ovako da pisem hehehheh |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 17.02.2008
Downloads: 63
Uploads: 1
![]() |
![]()
Uzbudjen gradjanin telefonira policiji:
- "HALOOOO POLICIJA!!! Ukrali su mi auto.." ![]() - "Dali ste vidjeli lopoca??" ![]() - "Nisam al sam zato uspjeo na brzinu da upisem broj registracije" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.03.2008
Mjesto: Vareš, BiH
Downloads: 179
Uploads: 3
Instrumenti: Korg TR i PA 800
![]() |
![]()
U prepunom autobusu dvojica momaka su sjedili na zadnjem sjedistu i tokom citave voznje, urlali, galamili, psovali... nema sta nisu radili. A naprijed je sjedio i jedan policajac kojem je to uzasno islo na zivce.
U jednom trenutku jedan od momaka kaze drugom: "Popusi mi kurac!!!" Drugi naravno uzvraca:"Popusi i ti meni!" Iznervirani policajac ustane, okrene se i ljutito vrisne:" Tisinaaaaaa, nemoj da vam ja obojici popusim..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Downloads: 2678
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland fantom G6+BK7m
![]() |
![]()
Momak idevojka ukrevetu.Taman da on predje na stvar,a ona kaze:"Dragi ja volim to da radim u mraku".On ustane i ugasi svetlo.Ponovo se uzbude itaman da predje na stvar a ona ce:"Dragi ja volim to da radim kad grmi". On ustane i upali tv sa ratnim filmovima.Ponovo se uzbude kad ona
![]() ![]() Dodato: Pita Mujo Hasu ![]() ![]() Promijenjeno od Milan_Canada (26.01.2009 u 05:12 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
milan canada
svaka cast na ovim vicevima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
dolazi cigan kod doktora i kaze:doktore pomagaj mali mi nista ne jede,ni leba ni mleko ni slatko nista ne jede.Doktor pita : pa zasto pobogu covece?a ciga : pa nema se doktore,nema se......
mislim dakle postojim,rece plavusa i nestade..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Posli Mujo i Suljo u Dalj (grad u Hrvatskoj) i naidju na jedno veliko polje i ne znaju kuda. Pitaj nekog covjek: Kuda treba?, a covjek kaze: Ma samo picite preko polja, docete, nista se ne sekirajte. Oni krenu preko polja i nagaze na minu koja ih baci 3 metra u zrak. Kaze Suljo Muji: Zajeba nas onaj picka mu materina, on rece da se ovuda ide u Dalj, a ne u vis
![]() ![]() ![]() Dodato: Dolazi peder u raj. Kljucar raja mu kaze: Sacekaj malo da vidim na ovoj svojoj listi za sta si ti. I ispadne kljucaru lista i kad se posao saget po listu, peder ga kresne, a kljucar zavristi: MAAAAAAARS U PAKAOOOOOOOOOO!!! I sazali se kljucar nakon tjedan dana, te ode po njega u pakao, kad ima sta viditi. Sve vatre ugasene, niko se ne dere, niko nikog ne muci, a djavolci svi stoje ledjima uza zid. Kljucar pita djavolke: Pa za sta vas ja placam, zasto ne gori ni jedna vatra? Odgovori mu jedan djavolak: ajd se sagni ti pa je potpali ako smijes ![]()
I'm the one who knocks... Promijenjeno od Dell (28.01.2009 u 00:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.04.2008
Mjesto: Nis
Godina: 39
Downloads: 2200
Uploads: 9
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa1xpro
![]() |
![]()
Kaže zeka zmiji: • Izvini što sam te zajebavao što nemaš noge... • Ma nema veze, bilo pa prošlo. • Dobro, evo ruka!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|