|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ljubav & Seks Naslov je ovakav čisto iz estetskih razloga... Ovde dolaze i maloletni... Mlađima od 18 ulaz nije dozvoljen. Nije za svakoga... ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 15.02.2008
Mjesto: Srbija
Downloads: 249
Uploads: 28
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 13 puta u 11 Postova
![]() |
![]()
- januara 2005 sa drugaricom iz klupe (najboljom), inace uz Vojvodinu moja prva ljubav..i dan-danas smo zajedno i volimo se
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
@Svirko
Bas volim kad je neko optimista!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
@ Milane, prijatelju moj.......
moraš bit uvjek optimista, da će hidraulika radit i na starim strojevima ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Jooooj djeco ...
![]() Pa ja bi svog "macana" već trebo promjenit koliko kilometraže ima ![]() Prvi put sam sa 16 g, talijanku od 18 g. Svirali smo u ferijalnom kampu u Puli, a ono komad se istiće među pičonima sve u 16. Ženska komad i pol, interesantno, talijanka a plava, za svoju dob nevjerojatno razvijena. Na pauzi sam malo proparlo s njom. A i to je bio razgovor, rukama i nogama. Parlo sam i talijanski i njemački i engleski no bitno da smo se razumijeli. Posle svirke smo završili u Piramidi, a pred jutro sam je zveknuo na plaži. Al sam si koljena izdero na "zlatnim stjenama". Drugi dan na plaži svi su znali da sam gudio. A kako je bilo ? Hebi ga, još sam imo mlječne zube. Unutra - van, unutra - van .... tako jedno 3-4 minute i amen. Imo sam sreću da nije progutala žvaku jer sam je natočio do ubera. Posle sam je rašpao još jedno 7 dana i više je nisam nikad vidio. Po povratku s ljetovanja sam usavršio tehniku sa školskim kolegicama i od onda gotovo posle svake svirke sam vodio kući drugu. 3 put sam se ženio, da sam bio pametan nebi nit jednom, no opet kad si razmisliš sve je to lijepo, al s godinama shvatiš da se je ujutro puno lijepše buditi kraj nekoga koga voliš, a ne ono kad dođeš pijan doma, ujutro se probudiš i vidiš nekakvu kokošku kraj sebe pa još pola dana razmišljaš posle koja je sad ova, gdje sam je pokupio, zašto, jesam li ju, ako jesam kada ? jesam li bio dobar .... mali milijon pitanja .... A da ne pričam što sam znao sve pokupit jer nisam htio navlačit gumicu, jer ono naše balkanski . jebanje s kurtonom je isto ko da perem noge u čarapama. Mogu samo Bogu zahvalit što nisam pokupio do sada SIDu il neku težu spolu boleštinu. A picajzle ? Ma one su već kučne životinje ![]()
![]() |
#5 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Hahaha....De otvoriste ovaj Threads
![]() Ja sam ga umocio 1988 ![]() Odmah posle toga, kroz dva dana (dok nisam lekciju zaboravio) komsinicu sam "raspametio"...bila sa nama u drustvu! Ovo je prava tema, jer ovde sigurno nema prepucavanja i svadja... Predlazem da uradimo Tutorijal za ovako nesto ![]() ![]()
Procitajte pravilnik! Promijenjeno od mykeli (06.02.2009 u 15:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.09.2008
Downloads: 1695
Uploads: 25
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Alix
hahahaha care smijeh do suza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ovo je prava tema, jer ovde sigurno nema prepucavanja i svadja...
Predlazem da uradimo Tutorijal za ovako nesto ![]() ![]() hahaahaha znam ja vas da ste perverznjaci, vidis mogu ti pomoci sto se turoriala tice ![]()
![]() |
#8 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Blago vama koji ste sada mladi! Kad sam ja bio vasih godina, devojke su davale "samo na recept", morao si je setati bar 6 meseci da bi se upisao u listu strelaca. Vidim, sad je drugacije.
Prvi put? Dva minuta i to sa punom koncetracijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|