|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
Malwarebytes' Anti-Malware ce ti resiti problem.imao sam taj problem,koji sam resio sa ovim programom,i to bez reinstalacije windowsa.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Marko_kraljevic za ovaj koristan post: | bejhan (17.02.2009) |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imo sam ja isto svakakvih problema, cak je i bila moja tema sto mi antivirus nije htio da radi update. probao sam sa malwarebytes-om (moje pohvale programu), uradio je sta je mogao ali ipak se nisam mogo rijesit tog virusa koji mi je zabranjivo update antivirusa. skidao sam svakakve fix-ove i probao sam malwarebytesom cistit u safe modu (nisam mogao) tako da sam na kraju reinstalirao sistem i rijesio problem, ali evo kolega mi je rekao da je probao sa malwarebytesom i nista, nije nasao autorun file, samo nije probao system restore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Vec pocinjem strasno da se nerviram! Hvala vam svima na pomoci.
Ipak, najbolje je da sacekamo Vaxtera da on kaze sta i kako. Ako nekim cudom ne bude znao, bacam komp kroz prozor. Hvala jos jednom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Desni klik na drive, pa explore...
Tako ceti ga, valjda, otvoriti... Ukljuchi da ti se vide skriveni i sistemski fajlovi. Naci cesh autorun.inf, koji je neko vec pominjao, i izbrishi ga... To ce ti biti to... Verovatno ti je antivirus vec ochistio maliciozni program, ali ovo nije mogao da vidi kao neshto shtetno, pa je zaostalo...
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Otvorio sam tako particiju C, obuhvatio Windows, Program Files i Documents and settings isao na properties i obe one stiklirao (show hidden i read only). Kao rezultat nestao mi je program files. Ljudi, kako sam se sad iznervirao!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Godfather
|
![]()
Hahah
![]() Ne toooo.... Ovo... Kada ga otvorsh sa desnik klik pa explore. Citat:
Takodje i taj autorun.inf koji treba da izbrishesh. Videcesh i program files, kome treba da odchekirash to hidden ili system... Shta si vec chekirao... Ovo ti je za Xp... EDIT: Evo ti i sa slikama... http://kb.mozillazine.org/Show_hidden_files_and_folders
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
Extra, sve sam uradio kako je. I nasao sam datoteku pod imenom autorun.inf. Obrisao sam je, ali opet sam se vratio na staro i ne mogu da otvorim jbne localne discove
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|