|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Godfather
|
Desni klik na drive, pa explore...
Tako ceti ga, valjda, otvoriti... Ukljuchi da ti se vide skriveni i sistemski fajlovi. Naci cesh autorun.inf, koji je neko vec pominjao, i izbrishi ga... To ce ti biti to... Verovatno ti je antivirus vec ochistio maliciozni program, ali ovo nije mogao da vidi kao neshto shtetno, pa je zaostalo...
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Otvorio sam tako particiju C, obuhvatio Windows, Program Files i Documents and settings isao na properties i obe one stiklirao (show hidden i read only). Kao rezultat nestao mi je program files. Ljudi, kako sam se sad iznervirao!!!
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Godfather
|
Hahah
![]() Ne toooo.... Ovo... Kada ga otvorsh sa desnik klik pa explore. Citat:
Takodje i taj autorun.inf koji treba da izbrishesh. Videcesh i program files, kome treba da odchekirash to hidden ili system... Shta si vec chekirao... Ovo ti je za Xp... EDIT: Evo ti i sa slikama... http://kb.mozillazine.org/Show_hidden_files_and_folders
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Extra, sve sam uradio kako je. I nasao sam datoteku pod imenom autorun.inf. Obrisao sam je, ali opet sam se vratio na staro i ne mogu da otvorim jbne localne discove
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Godfather
|
Restarta malo?
|
|
|
#6 |
|
Nishki
|
Sta uradiste coveku?!!!!![]() Sad je restartovao komp i sigurno je dobio "plavi ekran smrti"! Vidite da ga nema da javi rezultat!!!
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Godfather
|
|
![]() |