|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala svima na savjetima...
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
kupi Tr ,a nisi pogresio ako uzmes ni Le, ja ih imam oba i super je imam uvijek rezervu smart mediu i to je to.jedino ti je Le u noci negdje u mraku kad sviras, bolje se vide tasteri za prebacivanje zvukova. hehe.a Tr je crni pa full mrak. ali recimo dobar Le , ja ga nebi dao ispod 600e a ovo za 350-400e to je ko zna sta....jer imas svega po oglasu imas i Tr za 600-650eura,ali kad sam vidio sta je hm, sve ishabano. e sad nemora bit sve ako nekome treba hitno lova , Pozdrav.
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
jos jedan glas za TR...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
" ali recimo dobar Le , ja ga nebi dao ispod 600e a ovo za 350-400e to je ko zna sta."
-upravo sam htjeo pitati gdje se to ok Le da nabaviti za 400 eura ( 2800kn).. ja sam inace iz HR, osim sto ih po oglasniku jako malo nalazim, a kad naidjem cijene su 600-700 eura( cca 4500 kn )
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
pa LE je jos uvjek na cjeni
nekvari se,a da se dobro sredit ako imas dobre semplove. ja imam vec svoj isto oko 4 godine i nikad nista. isto jos uvjek prva SM kartica u njemu. ako nadjes kompletan le sa sm karticom onda kupi njega,jeftinije ces proc. to je po meni i jedina razlika.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|