|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E to me mnogo interesovalo jer mi je bitno da mi dirka bude brza!Znaci da lepim pri sredini dirke
![]()
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Downloads: 15
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav...da nebi otvaro novu temu kad smo vec kod otvaranja TR-a, ja imam LE pa me interesuje kako da skinem onaj lijevi dio, plastiku, kod pitcha , izlizala se pa bi je trebo ofarbat....jel neko to vec radio ili ima neko nesto drugo predlozit....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Sto se tice brzine tipke, tipka ce ti brzinu dobiti od utega, a ja sam slucejno naso kod kolege u rtv servisu gomice koje po velicini odgovaraju da stanu na palac pa sam i nih stavio na tipku uz feder tako da sam prakticki dobio jaci feder, ali samo na bijelima, na crnima se ne osjeti razlika.
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Downloads: 15
Uploads: 0
![]() |
![]()
Tek sam nabavio Le pa me interesuje kad se ucitavaju semplovi sa kartice u koji se folder ulazi (KSC,PSG ili SNG) ista se štrihira, jel oba polja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
uidi na workstacione i imas da citas dva dana sve sto te zanima vezano za LE ali prije toga procitaj prvo pravilnik mislim da si zalutao ovdje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo uspesno sam odradio otezavanje i spustanje dirki na Tr-u i prezadovoljan sam!Ukratko za one koji nisu radili evo na brzinu koji j postupak!Ne mora da se rasklapa cela klaviajtura vec samo da se skine donja ploca i na belim bez problema se lepi utega od 10g dok za crne je utega od 5 g malo veca i smeta belim dirkama pri spustanju i onda koci,znaci utegu od 5g treba samo malo skratiti klestima i to je to!Evo i slikao sam da se mozete lakse orjentisati
![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (13.02.2009 u 09:40 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Jbg ja sam uteg na bijelim tikam stavljo na kraj tipke, morat cu probat stavit negdje blize sredini mozda bude bolji osjecaj svirat.
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1686
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
tako sam i ja napravio sa utezima na TR samo sto ove od 10 grama sto su na bijelima sam stavio od pocetka i super mi radi,znaci nisam maorao nista rastavit,samo poklopac skinuo. pozzz. tako sam bio i na pa800 stavio i super.
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Downloads: 16
Uploads: 1
![]() |
![]()
uzmi matice m6 ili m8 i odozdo na svakoj dirci zalepi silikonom ili tigar lepkom i resena stvar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.08.2009
Downloads: 69
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
nema potrebe da se stavlja ta tezina na dirke,po meni je bolje resenje sastaviti 2 pertle i staviti izmedju opruga.....potplice se dirke....kao sto se radilo nekad na Yamaha dx 11,21....
Dodato: a ako vec stavljate tegove.....na polu stepene-H i C nikad se ne stavljaju tegovi...cisto da znate...pozdrav Promijenjeno od qwerty (12.05.2011 u 01:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|